Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dzisiaj wpadlem na pewien pomysl. Prosze przeczytac

jestemboska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz wpadlem na pomysl aby expic nupy na generalach do 70lvl. Plan jest taki: robie konta 45lvl w v2 pajakow i mam buffa 75 lvl ktory mi nie jest potrzebny z dowodzeniem m6 chyba i planuje teleportowac na spota tam gdzie generaly mam tego nupa. Tym nupem 45lvl wejsc w sciane tak zeby nikt tego nie zobaczyl i sie po prostu expic. Calkiem inne meile inny komp nawet bo na lapku bede logowal nupy. Pytanie jest nastepujace. Jakie ryzyko jest bana dla tej postaci wp ktora expi na generalach. Prosze o sensowne odpowiedzi. Dodam tez ze na moim serwerze gra malo ludzi i raczej nikt nie zobaczy tego nupa

Opublikowano

wystarczy że zobaczy Cię jedna osoba i to zgłosi - ba, wystarczy, że zerkną w logi. A jeżeli jest to PL i mniejszy serwer to GM się warpnie na ciebie i zobaczy gdzie jesteś na tak małym lvlu... ban gwarantowany, nie wiem czy warto ;)

who cares?

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem sie klania . Ja sie licze z tym ze dostane bana na tym nupku ale mi chodzi o to czy ta sura wp 75 lvl ktora bedzie podexpiac moze dostac bana ? Na czystym metku bedzie grala inny meil inny komp i w ogole. Prosze o pomoc :) bo mam w glowie niezly zarobek xD

Opublikowano

to czy postać jest z kimś w pt łatwo sprawdzić. jak się wyda że to TY daną postacią przeniosłeś tego nupka do groty to możesz mieć problem.

who cares?

Opublikowano

to czy postać jest z kimś w pt łatwo sprawdzić. jak się wyda że to TY daną postacią przeniosłeś tego nupka do groty to możesz mieć problem.

Przenosze calkiem zupelnie inna postacia niz expie. Czytaj uwaznie . Sura wp 75 lvl expie na normalnym metku na generalach 7 sztuk na klate biore bo mam prawie full eq na generaly. Przenosze 75lvlem ale buffem specjalnie do tego stworzonym. potem buffa wylogowuje i robie pt nupem . nupa chowam w sciane i szybko wbijam 70lvl w jakies 45-55min. Chodzi mi o ryzyko bana na surze wp.

Opublikowano

Bug-using

Świadome wykorzystywanie błędów w celu

zyskania korzyści w grze jest zabronione (dotyczy również wyłudzania

przedmiotów przy użyciu bugusingu).

Kara za pierwszym razem: Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

Możesz dostać na wszystkie.

Opublikowano

Wszystkie postacie dostaną bana, admini mogą wszystko ładnie i szybciutko sprawdzić.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Od sb doradzam aby ta postać leżała zabita i co 3 min wstajemy i dedamy, przy wstawaniu założyć na opcji GHOST Łzy bogini, zeby mniej traciło ;) Na znanym privie nikt mnie nie złapał, a przejeżdżali co 5 min :)

Opublikowano

Otoz wpadlem na pomysl aby expic nupy na generalach do 70lvl. Plan jest taki: robie konta 45lvl w v2 pajakow i mam buffa 75 lvl ktory mi nie jest potrzebny z dowodzeniem m6 chyba i planuje teleportowac na spota tam gdzie generaly mam tego nupa. Tym nupem 45lvl wejsc w sciane tak zeby nikt tego nie zobaczyl i sie po prostu expic. Calkiem inne meile inny komp nawet bo na lapku bede logowal nupy. Pytanie jest nastepujace. Jakie ryzyko jest bana dla tej postaci wp ktora expi na generalach. Prosze o sensowne odpowiedzi. Dodam tez ze na moim serwerze gra malo ludzi i raczej nikt nie zobaczy tego nupa

Jezeli bedziesz stawial postac gdzies na spocie na ktorym malo osob sie kreci to masz male prawdopodobienstwo na wylapanie bana.

Chociaz jezeli ktos nakreci demo z twoja postacia ktora nie ma 75 a jest w AV1/2 to raczej na 100% wylapiesz bana, jezeli nie po 2-3 dniach to po 2-3 tygodniach.

To ze expisz postac ktora nie ma wymaganego lvl i znajduje sie w niedozwolonym miejscu nie powinno wplynac na bana glownej postaci skoro "nobki" chcesz stawiac na lapku.

Jezeli nawet by ktos sie "plul" to mozesz powiedziec ze jakis typ placi ci za expa i nie wiesz jak sie znalaz na atla z takim poziomem :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jezeli logujesz na roznych kompach to i tak nie ma znaczenia. Jezeli do tego uzywal bys innego lącza z innym ip to wtedy szanse na bana na surze sa bardzo male

Opublikowano

Lurujesz genki na jakąś zamkniętą komnatę. Polecam tą najniższą ślepą. Noob char w dół mapy w ścianę - nikt nie zauważy jedynie że kulki expa lecą w ścianę...

Ps. za to dostaniesz na surze bana na 14dni.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...