Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gre wam zamykajo

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 października zamykają wam serwery gry :<

http://d187.netmarble.com/community/news/view/2561

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Może nie jestem w temacie, ale nie ma to jak dać eventy 100% i różne nagrody w grze, skoro za klika miesięcy już jej nie będzie, to nawet nie opłaca się marnować czasu.

lol

Opublikowano

Wiesz... może to jakaś marna próba ratowania gry, albo wyciąganie z gry czego się tylko da ;) Ktoś wbije wysoki lvl, zakupi coś ze sklepu, a hajs się zgadzać będzie ;)

(Nie wiem jak to jest w grze, nie grałem w nią, dałem tylko info)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

w sumie macie rację gra nie powala na nogi a hacków nie maleje długo w to nie grałem więc konta mi nie szkoda gry takie jak combat arms lub war rock to gry gdzie jest hajs to raczej tak szybko nie padnie . -.-

Opublikowano

Sam jesteś niepotwierdzony... Info z oficjalnej strony. Nie spotkałem się z czymś takim "Prawdopodobnie zamykamy gre"

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Najpierw Army Rage następnie Arctic Combat ;( teraz to... chociaż grałem w to z 3 razy to szkoda słyszeć że nowe gry tak szybko upadają... widać lepiej doić kase od graczy za każdą broń niż dać graczą troche rzeczy za friko, no nic szkoda ale i tak najbardziej mi jest szkoda AC ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...