Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy drophack dziala na plu?

jestemboska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy drophack dziala na plu jesli tak to jak go uruchomic zeby dobrze kradl:P Chodzi mi o to ze mam buffke 75 lvl z dowodzeniem m7 chyba i chce tepnac postac 50 lvl do groty i krasc drop z wrozek :) prosze o odpowiedzi sensowne

Opublikowano

Działa.

Musisz założyć pt, wylogować się postacią, która jest członkiem grupy, włączyć DH i liderem grupy możesz podnosić czyjeś itemy.

Opublikowano

Działa.

Musisz założyć pt, wylogować się postacią, która jest członkiem grupy, włączyć DH i liderem grupy możesz podnosić czyjeś itemy.

Włączyć DH tzn? Nie jest ono dostępne od razu w Kamermodzie?

Opublikowano

pamietaj ze nawet jak właczysz dh i bedziesz kradl drop z wrozek na ghost mode to na minimapie widac twoja postac - a jak nie daj boze wstaniesz i ktos zobaczy ktory masz lvl ;) to tym bardziej dlugo sobie nie pokradniesz.

poza tym powodzenia w kradnieciu dropu jezeli dwie-trzy gildie bija sie o wrozke i przez 4-5 godzin lub nawet dluzej lataja z nia po calej grocie :D

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...