Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] omijanie zmiany hasła

FinisSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ( Z góry mówię, jeśli w złym temacie czy coś to proszę o przeniesienie )

Mam pewien problem z zalogowaniem się na konto w lolu. Mianowicie przed patchem przenosłem sobie konto na east ( jakiegoś smerfika ), po patchu chciałem się na nie zalogować by zobaczyć jak tu jest, lecz nie moge, ponieważ wyskakuje mi przymusowa zmiana hasła, a gdy probowałem go zmienić, to wyskoczyło mi, że nie moge bo nie mam utworzonego przywoływacza, ponieważ nie logowałem się na nie po zmianie serwera i go nie utworzyłem wtedy. Troche mi jednak zależy ( może nie aż tak bardzo ale jednak, ponieważ miałem tam kilka skinów na start wrzuconych, bo miałem zamiar kiedyś pograć ). Moje pytanie brzmi czy istnieje jakis sposób, żeby ominąć to okienko i się na nie zalogować, Pamietam, że raz udało mi się zalogować na swoje głowne konto po 2 dniach od patcha bez zmiany hasła, dopiero 3 dnia musiałem je zmienic i dodam również, że własnie logowałem się na nie ( ciągle mowa o głównym koncie ) po patchu i wtedy nie mogłem zmienić pewnie dlatego, że strona była mocno przeciążona. Tak więc jakoś się wtedy udało ale nie wiem czy jeszcze jest to możliwe, bo probowalem i nic. może ktoś ma jakiś sposob by tego uniknąć ? Dodam jeszcze, że nie pamiętam jakiego mam tam maila:).

Sorry, że takie długie i taki zbity tekst ale pisałem na szybko. Pozdrawiam i liczę na jakąś odpowiedz. :P

Opublikowano

zrob nowe konto na jakis mail i sprawdź tytuł maila powitalnego w lidze. potem szukaj po tytule na każdym mailu, powinieneś znaleźć. potem napisz do supportu.

Opublikowano

napisz do supportu z opisem wszystkiego. powinni zrozumieć i w jakiś sposób ci pomóc

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...