Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Steam

KamziThreeOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam pewien problem dotyczacy weryfikacji emailu i steamu
przejde do rzeczy, gdy chce sie zalogowac na steam wyskakuje Steam Guard, tzn. jest to ochrona kont, i trzeba przepisac kod ktory jest wyslany na email.. no wlasnie, stracilem ten email gdyz chcialem zaktualizować hasło na inne i nagly zanik pamieci i kompletnie nie pamietam ani hasla, nie mam alternatywnego emailu i tez zapomnialem pytania pomocniczego gdyz zakladalem te konto w 09' albo 2010. jest jakas mozliwosc zmiany tego adresu emailu na inny? pisalem do wp ale na temat ich "pomocy" nie bede sie wypowiadal. z gory dzieki ;)

Opublikowano

Jedyny sposób to kontakt z supportem Steam. Jeśli posiadasz pudełka z grami i serialami to nie będzie problemu. Jeśli dostałeś np gift lub kupiłeś sam kod nie ma takiej możliwości.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Budowniczy
Opublikowano

Jeśli masz tam te gry itd. z płyty czasopisma ,,CD-ACTION,, możesz poprostu wysłać e-mail, ale musisz znać tamten.

Niewiem czy jest jeszcze taka możliwość, bo ja steam mam też od 2010r. więc nie wiem czy się nie zmieniło.

Ale jeśli będą nadal problemy z zalogowaniem do konta, musisz napisać do supportu Steam, innej rady nie ma.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jeśli posiadasz choć jedną grę która wymaga steama, i jest z pudełka. Wysyłasz im na email ten CD-key a oni potem poproszą cię, byś dopisał obok CD-keya numer sprawy i zrobić zdjęcie zarówno CD-Keya jak i numeru sprawy.

Numer sprawy, musi być czytelny i napisany obok CD-Keya.

Mogą ci przypomnieć hasło i zmienić email. Miałem to samo przed wakacjami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...