Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop

hipek58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staje się to coraz dziwniejsze ale od soboty nie wydropił mi kompletnie żaden przedmiot może mi ktoś powiedzieć mniej więcej jaka może to być przyczyna ? Napisać do supportu czy co ?

:P

Opublikowano

Właśnie od zeszłego czwartku wydropił mi tylko ten (nie wiem jak to nazwać) bilecik na zmianę nazwy przedmiotu.

Opublikowano

Name tag, ciesz się, bo on nie leci często.

A tak pozatym, znam kolesia, co mu drwina piątka poleciała, farttt ;P

Opublikowano

Cieszyć się cieszyłem, ale itemki jak nie dropiły tak nie dropią może przez to, że wypadło coś bardziej unikalnego xD w sumie nie mam pojęcia, zobaczymy jutro

Opublikowano

To, że jest limit nie oznacza jeszcze, że MUSZĄ wydropić. Back to school: 0,03%/h - czapka, 25%/h inny item.

Co do "rare" dropów to kochane Valve zrobiło tak, że wydropienie przez premium:

• farby
  • name / desc taga
  • duel mg
  • ticketu
  • tauntów

...jest już wręcz niemożliwe

ps. nauczcie się wreszcie grać :>

Opublikowano

Jeśli nie wykorzystał limitu to muszą zwykłe itemy dropić. Jeśli mu nie wypadają to jedyne, co może zrobić to pisać do supportu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

A może valve zmieniło i po wydropieniu, że tak to nazwę, "Rare" itemka. (czytaj naklejke nametaga taunta itede.) nie lecą już randomy?

Opublikowano

A może valve zmieniło i po wydropieniu, że tak to nazwę, "Rare" itemka. (czytaj naklejke nametaga taunta itede.) nie lecą już randomy?

Nie

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie ma tu nic do rozumienia. Nie ma najmniejszego sensu, żeby wprowadzali coś i o tym nie mówili. A wprowadzenie czegoś takiego, że po wydropieniu czegoś wartościowego kończy się limit jest kompletnie bez sensu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie ma tu nic do rozumienia. Nie ma najmniejszego sensu, żeby wprowadzali coś i o tym nie mówili. A wprowadzenie czegoś takiego, że po wydropieniu czegoś wartościowego kończy się limit jest kompletnie bez sensu.

Może i masz trochę racji, ale nie zawsze muszą mówić o czymś co wprowadzają...

Opublikowano

To po co coś wprowadzają do gry według ciebie? Bo ja uważam że dlatego żeby ułatwić/umilić grę graczom.

Teraz to akurat, Valve zaczeło lecieć na hajs... 120 czapek w tym robouptade ( czy jak to tam. ) Teraz jakieś strange czapki...

Opublikowano

Gratz, dobra kopalnia. Wszystko co wiedziałem to powiedziałem, jeżeli nie wierzycie w moje informacje mimo godzin przegranych przez mnie to wasza sprawa. BTW. System dropu się nie zmienił więc nie muszą dropić.

Opublikowano

Autor tematu ma premium? Jeżeli tak to jest normalne bo premium mało dropi. Jeśli jest F2P to musi dłużej grać (dłużej NIE więcej - 3h na raz nie 3 razy na 1h)

@BracieMrok - bluźnisz ;> Ja mam premium i mi wypadły 4 czapki, 2 farby, 1 name tag, i 1 drwina piątka :) Ale może to dla tego że w TFa już bardzo długo gram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...