Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silnik gry...

o0o

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witajcie tak jak w tytule czy ma być dodany nowy silnik gry czy juz jest? Jest szansa na lepszą optymalizacje, na grę bez lagow ?

Opublikowano

Jest. Już niedługo wychodzi patch z nową mapą (colorado wersja odświeżona v2). Zawierać będzie lepszą optymalizacje chociażby dla karty NVIDIA GeForce GTS 250. Pozdro.

Rekrut
Opublikowano

Dzieki wielkie czyli można tu powiedzieć ze z tymi parametrami

Intel® Core™2 Duo Processor E8400 2rdzenie
(6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
GeForce GTS 250 (256-bit 1gb)

4gb ddr3

gra nie będzie nam się zacinała ?

HMMM colorado v2? ta sama mapa ale co? inne tekstury? czy mapa całkowicie robiona od zera na wzór obecnej? Mozna podać jakieś przypuszczalne daty wyjscia tej mapy?

Rekrut
Opublikowano

Kurde cały czas cos się zmienia ehhh no a grać się nie da w 19fps mam nadzieje na wielkie zmiany a pewnie mało co się zmieni :( albo będą większe wymagania a na kompa nie ma juz $ ;P

ADD: Ludzie napiszcie czy tylko będzie zmiana tekstur czy całkowicie nowa mapa bo nie wiem czy brać juz sejf :)

Opublikowano

Jest. Już niedługo wychodzi patch z nową mapą (colorado wersja odświeżona v2). Zawierać będzie lepszą optymalizacje chociażby dla karty NVIDIA GeForce GTS 250. Pozdro.

Już "niedługo" miało być 1,5 miesiąca temu, tak dla przypomnienia.

Nie wieże, że ta gra może działać lepiej xD

Znając, życie po tym patchu będzie jeszcze gorzej, i po 2-3 dniach wyjdzie fix :P

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Dzieki wielkie czyli można tu powiedzieć ze z tymi parametrami

Intel® Core™2 Duo Processor E8400 2rdzenie

(6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)

GeForce GTS 250 (256-bit 1gb)

4gb ddr3

gra nie będzie nam się zacinała ?

HMMM colorado v2? ta sama mapa ale co? inne tekstury? czy mapa całkowicie robiona od zera na wzór obecnej? Mozna podać jakieś przypuszczalne daty wyjscia tej mapy?

Dla twojej karty będzie wsparcie. Coś tam było napisane że jak będzie nowa mapa to zmiany w GTS 250 : stara mapa 30-37 fps. Nowa mapa 40-45 fps. Także jest różnica.

Już "niedługo" miało być 1,5 miesiąca temu, tak dla przypomnienia.

Nie wieże, że ta gra może działać lepiej xD

Znając, życie po tym patchu będzie jeszcze gorzej, i po 2-3 dniach wyjdzie fix :P

Już niedługo ? Optymalizacja ma wyjść kiedy będzie nowa mapa. Colorado V2. Oni i tak robią to dla kasy więc jebie mnie to. Mówie co wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...