Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ile pkt. za wina w s5

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt Ci nie powie ile dostaniesz, możesz dostawać po 30 a możesz dostawać po pięć.

Zagraj, wygraj, przekonaj się.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Skoro przeszedles dopiero z braz 1, a tam dodawalo Ci po 20, to sadze ze jest szansa ze bedzie 22-28 zeby Ci tyle dodawalo, masz wysokie mmr sadzac po tym ze dodawalo Ci 20ptk w brazie 1.

sstwc.jpg

Opublikowano

Mi w S1 daje 7 pkt a zabiera 2-5 pkt .

W s5 nigdy nie byłem ,ale wszystko zależy od mmr

jeżeli grasz na west możesz je sprawdzić przez

pewną stronkę (sry nie pamiętam linku, ale jestem temat na mpc)

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

W brązie / silverze raczej minimum to te 15 za win przy niskim MMR, ale to też zależy. Maksymalnie dostaniesz około 30, chociaż widziałem rekordowe ilości, kiedy ktoś w bodajże goldzie 5 zaraz po wejściu z 0 LP wbił się na 44 LP jednym meczem. Ale to też zależy od dywizji enemy teamu, ich MMR itp. nie tylko od Twojego.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja w S5 dostawałem po 30-45 i od razu do S3 mnie wbiło. Możliwe iż nie spierdole gier wrzuci mnie do S1 z S3.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Nie chce juz zakladac nowego tematu, ale mnie to interesuje... jestem w s1, kolega w b1... ja mam 1500 MMR, a on 1100-... wiec prbolem tkwi w tym, ze ja dostaje (od poacztki ligi) po 5, a on 20+, jak?! moze mi ktos to wyjasnic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chce juz zakladac nowego tematu, ale mnie to interesuje... jestem w s1, kolega w b1... ja mam 1500 MMR, a on 1100-... wiec prbolem tkwi w tym, ze ja dostaje (od poacztki ligi) po 5, a on 20+, jak?! moze mi ktos to wyjasnic?

czyli ty masz małe mmr jak na s1 a kolega ma duże jak na b1

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

@up
Moze powiedz, ze wystarczajaca na b1 bylobylo mmr 500? hmm a na silver 1 jak w jakies playtnce 3500? Na pewno... ale mmr jest wystarczajace... jakies inne sugestie
A to, ze przed chwilka gralem z leona :) ktora brala wszystkie kille, wbijala samemu na 5, a co najlepsze kiedy na koniec meczy, oczywiscie przegranym, popatrzylem na jej win - 79, CZY KTOS W TYm LOL'u PANUJE NAD TYM PIER*DOLONYM SYFEM?
Moge dodac, ze kolega ktory ma 50 elo wiecej dostaje po 15 :P(w tej samej lidze) znaczy sie juz nawet mozna powiedziec gold 5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...