Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Prosił bym o pomoc! Mam taki problem że często czytam tu różne tematy jak zrobić Ranking na Stronę WWW. Np. pvpwebstats i inne. Ja nie mogę zrozumieć jak mam to zrobić! Ranking będzie mi potrzebny żeby każdy gracz mógł sobie sprawdzić swój ranking, ile kogo zabił i zginął.

Za każdą dobrą odpowiedź daję LIKE!

P.S: Jak ktoś wie jak do tego dodać Ranking Gildii typu lista wszystkich gildii To Niech też napiszę Na pewno dam LIKE!

Opublikowano

Wgrałem to i Wszystko jest oprócz Statów :\ Jest napisane: Warning: mysqli_fetch_row() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/CENZURA/domains/CENZURA/public_html/index.php on line 63 I tak w innych ;\ Pomoże ktoś?

P.S: Gdy wbijam na serwer muszę się zalogować przez authme i przy każdym wpisaniu hasła pisze jakiś napis z Stats! Więc mógłbym jakiś inny ranking?

@ref

Opublikowano

Do autora tematu:Nie spamuj!

Jeżeli tego nie umiesz, to nie rób... Nie wystarczy ze wgrałeś I będzie działać... Musisz dostosować config ale także konfigurować pliki php, HTML oraz nawiązać połącżenia msql... Na PW Podaj adres www strony (nie tutaj) oraz jak wgrywasz pliki... Ranking można zrobić za pomocą komendy /statystyki w grze np ile wykopał stone ile wykopał piasku, ile wykopał Obsidian, ile zginoł, ile zabił. To wszystko... Taki ranking mógł bym zrobić ci w pluginie skript lecz oczywiscie nie za nic...

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...