Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się ?

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłac sie dropic konary zelkova w red lesie na polanie tam gdzie leca magiczne nasiona ? Gram na s11 tam magiczne nasiona sa po 25kk+ a konary po 1,5kk mam 70lv .Jest to opłacalne ?

Opublikowano

Jeżeli w tym samym miejscu dropią nasiona oraz konary to dlaczego nie? Zawsze dodatkowa kaska.

Nie zapomnij mieć drugiej postaci do przerzucania konarów.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Warto, od razu będziesz dropił nasiona i konary, dwie pieczenie na jednym ogniu. Teraz zostało tylko dropić, powodzenia :D

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

pamiętaj tylko, że te nasiona to ulepszacz, w dodatku do itemów epickich. Nie będzie dropił zbyt łatwo. Może się zdarzyć, że wydropisz sporo konarów a nasiono jedno, bądź nawet żadnego. Takie były przynajmniej moje przygody :D No ale powodzenia.

who cares?

Opublikowano

wątpie żebyś miał dobry drop tych konarow na takim levelu

ale wbij na spota posiedz godzine/dwie

i zobacz jak będzie :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Oczywiście, że warto. Jeśli u Ciebie nasionka chodzą po 25kk+, a konary 1,5kk + to nie masz co się nawet zastanawiać. :D

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież to jasne ,że się opłaca i na tych konarach i na nasionkach i skoro dropią w jednym miejscu ja bym się stamtąd nie ruszał :)

Gratulację znalezienia takiego sposobu zarobku :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...