Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] nx kids clan

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie poszukuje clanu nx kids, chodzi o to żeby dołączyć i np. jak będę grać dobrze na cw to mi giftną np. broń na perma za nx. Znacie może takie clany ( tylko nie Polskie) jak tak to dajcie namiar na admina, leadera itp. najlepiej jak to będzie niemiecki clan.

Opublikowano

Mało takich clanów. Najlepiej jakiś full turecki lub niemiecki. A jeśli chcesz polski to wystarczy, że jest jakiś high ranga i on gifa wszystko :D

674071459604241683421.gif

Opublikowano

no mam majora2 wczoraj spotkałem graczy z niemieckiego clanu FunPlayersUnited, wszyscy mieli bronie za nx, napisałem czy mogę do clanu ale gadająże tylko niemcy ;/ a mieli ful nx

Opublikowano

no mam majora2 wczoraj spotkałem graczy z niemieckiego clanu FunPlayersUnited, wszyscy mieli bronie za nx, napisałem czy mogę do clanu ale gadająże tylko niemcy ;/ a mieli ful nx

Moze kazdy sam sobie kupił?

Nie ma takich hojnych klanow ;)

Opublikowano

Ja byłem w jedynym, nazywał się ~Najemnicy~ posiadaliśm hojnego kolegę, który z różnych okazji np. urodzin dostawalićmy różczne rzeczy :P Ale klan niestety upadł :(

Opublikowano

Jesteś głupi czy co,że myślisz o tym jak pójdziesz do klanu to ci będą gitfać permy...

Giftają permy tylko że swoim ludziom(tym z którymi długo się gra) jak i za to że oni mu coś giftneli(Gift za gift)

Opublikowano

JA CI POWIEM NAJLEPSZY SPOSÓB
IDZ DO PRACY (ULOTKI) BEDZIESZ SAM MIAŁ NA NX I NIE BĘDZIESZ ŻEBRAŁ.
ALBO JAK LENNY POD KOŚCIÓŁ.

Co do clanów byłem w takich i żebrakom nic nie dają. I nie dają permów ale speeda czy como owszem :)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Hahaha. Gdybym miał nx za darmo ( mam 44 permy ) to w życiu bym ci nic nie giftnął. Żebracy w tej grze to najśmieśniejsze osoby. Gościu myśli zę jak sobie pogra to dostanie perma. Rozumiem mogę ( i robię to ) giftnąć znajomemu perma na święta czy jakieś viewty case, ale jest to osoba z która gram od początku mojej gry lub wcześniej.

Ogarnij Się żebraku

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Pba47 Nikogo nie obchodzą twoje permy. Chwalisz się w każdej możliwej okazji. Kradniesz hajs matce i wielki #SWAG
PAMIĘTAJ NIKOGO TO NIE OBCHODZI, A TWOI WIDZOWIE/KOLEDZY SĄ TYLKO PO TO ŻEBY DOSTAWAĆ RZECZY.

@TOP
clan: Youtube HD. sam w nim jestem.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

haha Pba47 jak nie masz nic do powiedzenia w temacie tylko jak zwykle ile ja czego nie mam to nie pisz nic, kupiłem sb już 3 bronie za nx ( nie żebym się chwalił) tylko jest jeszcze coś takiego jak swiat realny i wole sobie wydawać kasę, ale mniejsza o to, skoro mam być w clanie i dobrze grać, podlepszać wyniki itp. to jakieś wynagrodzenie się należy ? nazywasz mnie żebrakiem ? czy ja gdzieś prosiłem kogoś o gift za darmo ? w 1 poscie wyraźnie jest napisane jak będe dobrze grać to oni mi giftną jako nagrodę, a to że tb mamusia z tatusiem da kasę to nie trzeba szpanować że wolisz wydać na grę a nie na piwko z kolegami, ale to twoja sprawa. Proszę admina o każdy post nie zgodny z tematem usuwać :)

mały edit:

strucel09 ja podałem przykład np. broń na perma, a nie jest napisane broń na perma ( czytaj ze zrozumieniem)

instaqq ja nie żebram, w 1 poście dokładnie opisane że jak będe dobrze grał to jakieś gifty przykładowo bronie za nx czy coś w tym stylu, nie ma nic za darmo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...