Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trial a cheaty?

Kusiuv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema

mam swoje wlasne konto w warz, ktore kupilem za prawdziwa kase.

Jezeli chcialbym pocheatowac na trailu, to dostane bana na konto na trial czy na głowne tez? bo nie rozumiem troche tego zdeka...

Opublikowano

to wychodzi na to ze jeżeli znajde dobrego cheata, lootne na koncie trial jakies sniperki z ludzi a potem dam eq ziomkowi mojemu zeby mi przelozyl... hmm niby za latwo to wyglada...

Opublikowano

Niestety nei ma tak łatwo, ponieważ darmowe konta "Trial" Mogą grać tylko na serwerach trial a jak masz konto kupione to takie konta na takich serwerach grać nie mogą. nie da się przenieść tych itemków

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Właśnie, dawno nie grałem w WarZ i też sie zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Biegam z hackiem na trial lottuje. Wbijam na normalne konto, wchodze na testowy i zabieram lotta. Tak to dziala?

Opublikowano

Właśnie, dawno nie grałem w WarZ i też sie zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Biegam z hackiem na trial lottuje. Wbijam na normalne konto, wchodze na testowy i zabieram lotta. Tak to dziala?

nie.

WMYc.png

Opublikowano

Nie rozumiecie że na trialu macie serwery trialowe ale takowych serwerów już nie macie na normalnym koncie , wiec jak przeniesiecie itemki?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie rozumiecie że na trialu macie serwery trialowe ale takowych serwerów już nie macie na normalnym koncie , wiec jak przeniesiecie itemki?

Co Ty pieprzysz, sprawdź to a dopiero później się wypowiadaj.

Opublikowano

Itemy da się przełożyć, sam tak robiłem :) Loot na trialu i przerzucałem na główne normalne konto, można normalnie wchodzić kupionym kontem na triala :)

Opublikowano

dodali w patchu teraz ze normalne konta nie maja prawa grac na trialach :D a btw. cheatowal juz ktos na trailu? i czy dostal za to bana na głowne acc?

Opublikowano

Po ost. pathu nie mogą wejść pełne wersje na trail ale jest inny sposób wbić z traila na prywatny serwer i tam przełożyc do jakiegoś sejfu lub padnąc postacią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...