Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Permy za bota od razu

przemekx686

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytat z forum:

W dniu dzisiejszym mamy Wam do przekazania ważną wiadomość, która powinna Was ucieszyć. Jak już wspominaliśmy w ostatnim Podcaście chcemy odejść od 2-stopniowego systemu karania botuserów.

Teraz sądzimy, iż daliśmy graczom dostatecznie dużo czasu i w wystarczającym stopniu pokazaliśmy, iż poważnie myślimy o pozbyciu się botów z gry. W związku z tym od dnia dzisiejszego rezygnujemy z 2-stopniowego systemu kar. Oznacza to, iż od tej pory każdy użytkownik, który zostanie wyłapany jako botuser już za pierwszym razem zostanie ukarany permanentną, a nie jak do tej pory jedynie 3-dniową blokadą konta.

Opublikowano

No teraz to mamy ostro przejebane, bo info od twórców botków dalej brak.

Nie graj - pierdol. Takie motto polecam każdemu.

Ja jednak polecam motto "nie boć - pierdol".

Jak płaczecie że nie stać Was bo nie poradzicie sobie bez wydawania kasy to idźcie grać na priva szymona.

Opublikowano

Jak płaczecie że nie stać Was bo nie poradzicie sobie bez wydawania kasy to idźcie grać na priva szymona.

Priv szymona - Zdechło jak pies ;>

A tak ogolnie gra darkorbit spadło na psy

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Priv szymona - Zdechło jak pies ;>

A tak ogolnie gra darkorbit spadło na psy

gunwo.

nie prawda nie zeszło na psy.

bocisz = grasz nie uczciwie = perm = :) dla wszystkich "nie botów"

ja grałem normalnie i jakoś żyje mam konto takie średnie bo bije tylko 66 k z x6 (a z petem 72k) (ze bosterkiem)

111 post <3

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Olśnij Mnie i powiedź jak ma Mnie stać ? Dawać 300 zł. co tydzień ? Po co jak za chwile pojawi się kolejna

pierdoła warta miliona ? Nawet ten co umie grać przyznaje że to nie takie łatwe, Nogawa a wiesz że są inne

gry ? Przy tych darkorbit to hmm... ,,gówno''. Tutaj są ,,ludzie'' o ile można kogoś takiego nazwać wydał nawet

po parę tysięcy, samochód dobrej marki tyle kosztuje, jeżeli komuś jednak się podoba granie w DO to niech

gra. Jednak pisanie że nawet ta gra jest ,,fajna'' to duży błąd, co chwila dodają pierdoły. Otwórzcie oczy i

zrozumcie, Niemcy=dużo kasy=dużo płacenia, myślisz że im na tobie zależy, support dodatkowo dobija tą

,,pienknom'' grę.

Od kiedy Ja robię priva ? Nie no jokes, z tymi serwerami się ociągają.

Na dzień dzisiejszy bez kasy i/lub czasu w ,,darka'' nie pograsz.

@DOWN bardzo mądrze gada, może Was jara system PvP i wyloty ale są lepsze.

pyhvh7E.png

Opublikowano

No, i dobrze. Jeszcze tylko gdyby zmiejszyli o 2/3 liczbę serwerów i poprzenosili konta, co byłoby ogromną operacją ale na pewno nie niemożliwą, to ludzie zaczeli by grać. No bez jaj, co można teraz robić na globalnym 7? Jak na mapie są 2 osoby, to dobrze.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...