Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy farmienie jest legalne?

kwhp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio całkiem dużo farmie (tj. wchodze włączam na drugim komputerze crossfire'a, wchodze na serwer razem z moim normalnym kontem i nabijam fragi). Mam pytanie czy to jest legalne (nie zbanują Cię za to).

Nie ma ;(

Opublikowano

Ludzie... Jak to farmienie nie jest zabronione ? Czytajcie regulamin :) Never jeśli Ci chodzi o NA mogli farmić ale też nie :) Jeśli ktoś odnajdzie twój room, zrobi ss i zgłosi to leci ban :) Zarówno na NA i EU tam samo za selfnade ;)

Opublikowano

Jest zabronione, ale bana się za to nie dostanie.

Prawie na każdym channelu jest minimum 5 roomów w którym są 2 osoby.

Jest jakieś prawdopodobieństwo że w którymś z nich ktoś farmi.

Tego nie sprawdzą. A jak room jest na hasło to zwykła osoba screena nie zrobi.

W EU są chyba jacyś admini którzy grają i w trakcie gry mogą banować, ale w NA czegoś takiego nie spotkałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

2UP

Czyli każdy kto ma vipa i farmi to dostaje bana ? Buahahahahahhahahahahahhaha

Wejdz kiedys na Cf NA delta server channel 9 i zobaczysz ile osób farmi i każdy może zrobic ss. ^^

Hahahahahhahahahahahah

2isw7yf.png

Opublikowano

Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah takich moderatorów jak tutaj wybierają to powinno nie być w życiu hahahahahahahahahahahahahahah xDDDDD

Czekajcie jak dobrze liczę i jeśli farmienie jest zabronione to zbanowane było by tak z hmmmm WSZYSCY KUR**?!... Farmienie jest dozwolone bo wiedzą że na tych co farmią mają największą kasę więc proszę was nie wiecie nic na ten temat to i nie udzielajcie się bo później wychodzą takie głupoty jak piszą tutejsi moderatorzy. Idźcie sobie strone załóżcie BLFoum czyli BajkoLandForum ! POZDRO 600 a kit sobie do okna przywalcie to wam szyba nie wyleci xD

Opublikowano

@up

Farmienie jest w całości zabronione więc jeśli możesz to nie świeć tutaj głupota :) A po drugie powiedz mi "Jeśli byście mogli to byście* farmili" powiedz co to za radość mieć rangę największa a być graczem na poziomie amatora ?

Tak samo twój poradnik który masz w sygnaturze już nie działa bo CF wykrywa Virtual Box :) Wiec jakby można było farmić myślisz że oni by takie coś blokowali ?

Opublikowano

Ok, powiedzmy jest taka sytuacja: załozyłem kanał na hasło jestem na nim farmie sobię, aż nagle jakimś cudem Administrator wchodzi. Mam, czy nie mam bana?

Nie ma ;(

Opublikowano

Ok, powiedzmy jest taka sytuacja: załozyłem kanał na hasło jestem na nim farmie sobię, aż nagle jakimś cudem Administrator wchodzi. Mam, czy nie mam bana?

Nikt ci nie wejdzie do rooma.

W CF NA nie ma tak że admini sobie grają w cf'a.

Przez 2 lata gry żadnego nie widziałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nikt ci nie wejdzie do rooma.

W CF NA nie ma tak że admini sobie grają w cf'a.

Przez 2 lata gry żadnego nie widziałem.

No wreszcie, takiej odpowiedzi oczekiwałem. A jak z farmieniem na EU?

Nie ma ;(

Opublikowano

Na EU widziałem parę razy adminów, ale głównie szukali hacków na trybach o mutantach. Ale to widziałem raz na rok.

Na EU podobno od czasu do czasu ktoś chodzi, ale wątpie żeby oni się zajmowali farmerami którzy siedzą prawie na każdym channelu. Mają ważniejsze sprawy takie jak hacki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up

Farmienie jest w całości zabronione więc jeśli możesz to nie świeć tutaj głupota :) A po drugie powiedz mi "Jeśli byście mogli to byście* farmili" powiedz co to za radość mieć rangę największa a być graczem na poziomie amatora ?

Tak samo twój poradnik który masz w sygnaturze już nie działa bo CF wykrywa Virtual Box :) Wiec jakby można było farmić myślisz że oni by takie coś blokowali ?

Hahahahahahahaha, chłopczyku pokazać ci screeny jak mam uruchomionego crossfire na virtualnej maszynie??

Mam 3 maszyny zrobione na których działa cross fire ale że jesteś tak ciemny że nie potrafisz tego ogarnąć i użyć trochę tej pustej głowy to nie moja wina. Zapraszam do odwiedzenia wujka google i nauki pisania poprawnie zdania po ang. a świat stoi przed tobą otworem :D

Farmienie jest zabronione właśnie w taki sposób jak stawianie na VMWare afk botów + crossfire... Nie poprzez vipa bo by musieli zbanować 99% ludzi z tego serwera i nie zrobili by eventu z vipami 2x i nie daliby 200% na weekend... Jak nie wiesz to przestań pier***** i idź grać w tego minecrafta...

Hłe hłe hłe... xD

Istny Diabeł dał mi ostrzeżenie za spam hahahahahaha xD

Jak dla ciebie spam to pisanie odpowiedzi z ironią w temacie to pozdrowienia z ziemi hahahahah xDDDD Wiem że uraziłem twojego jakże głupiego i nie profesjonalnego kolege moderatora ale czy to moja wina że jest moderatorem bez żadnej wiedzy o tej grze? xD

Opublikowano

Ok to może poprosze o zamknięcie bo chyba nie potrzebne %%% się sypią... Jak ktoś ma coś do dodania to słucham :)

Nie ma ;(

Opublikowano

Ok to może poprosze o zamknięcie bo chyba nie potrzebne %%% się sypią... Jak ktoś ma coś do dodania to słucham :)

Na Eu jest całkowicie zabronione farmienie czy to na TD czy SD(selfnade). Gdybyście chociaż troche śledzili forum gamerage to byście wiedzieli, że admini podczasz eventu z akiem pobanowali wiele osób za farme w tym cały klan który farmił na roomie. Więc jak ktoś nie wie do końca to niech się lepiej nie podnieca że farmi na 3 maszynach i nie dostał jeszcze bana.

Opublikowano

Wystarczy sie wysilic i poczatac forum :)

Tak - farmienie jest zabronone lecz na NA nie otrzymuje se za to bana, lecz ostrzezenie.

Wiekszosc graczy farmii, nie oplacalo by sie im wszystich banowac

Pozdr.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...