Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie moge dodac serwera do gametracker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mapy problem .Chcialbym otrzymac baner z gametracker ale nie moge dodac tam reswera wyskakuje :

One of the following suggestions may help you:

Your server is currently offline.

GameTracker needs your server to be online before you can add it to our database. Please restart your server and make sure it's up before hitting ADD SERVER again.

You entered the wrong query port.

Please update your query port and hit scan again

Your server is firewalled.

Please turn off any firewall you have that may block scanning or whitelist the gametracker scanning IP addresses:

208.167.241.190

208.167.241.185

208.167.241.186

108.61.78.147

108.61.78.148

108.61.78.149

108.61.78.150

Your server isn't configured to respond to scan requests. To configure your server to respond properly to GameTracker.com scan requests, please visit the forum thread here ...

Dodam ze porty są dobrze wpisane

enable-query jest na true

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Po prostu zamień.

Serwer jest aktualnie niedostępny. GameTracker musi serwer być online, aby można było dodać go do bazy danych. Proszę ponownie uruchomić serwer.

Pomogłam? Daj +! To bardzo motywuje!

Opublikowano

Po prostu zamień.

Serwer jest aktualnie niedostępny. GameTracker musi serwer być online, aby można było dodać go do bazy danych. Proszę ponownie uruchomić serwer.

jezuuu nie mozecie mi pomuc piszecie takie glupoty serwer mam u siebie jak moze byc nie dostepny jak gram i jest wystawiony na liste serwerow i tam jest online i co ty myslisz ze nie próbowalem go relogowac ?

Opublikowano

na priva wyslalem ci namiar na tsa wejdz juz tam ide ( ile mam czekac na odpowiedz????)

to pomoż ?

Kontakt przez ts.battlenet.pl na kanale szukac Kenyiro

Opublikowano

Nie działa Prosze o dalsze pmoce :)

ja to ustawilem po 5min

Kontakt przez ts.battlenet.pl na kanale szukac Kenyiro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...