Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje

Gość CTRL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że ten dział jest nowy i dziwny, a już pierwszego dnia widzę dziwne zachowania.

Przedstawię więc główną ideę tego działu. Jest nią pomaganie innym początkującym lub bardziej zaawansowanym programistom bukkita.

Jeśli masz jakiś problem, Twój kod nie działa, lub nie wiesz jak coś zrobić wystarczy poszukać tutaj odpowiedzi a jeśli jej nie ma napisać nowy temat.

Wybitniejsi będą oficjalnie reprezentować MPC jako Bukkit Team, który na razie nie istnieje.

Można złożyć podanie, głównie będzie brana pod uwagę umiejętność pisania pluginów oraz ilość i jakość poradników w tym dziale. Wymagane jest również dołączenie źródła specjalnie na cele podania napisanego pluginu, nie musi być on duży, byle schludny i zaskakujący.

Poradniki niezwiązane z bukkitem nie mają miejsca w tym dziale, zwróć na to uwagę.

Rekrutacja jest obecnie zamknięta.

Opublikowano

Dobrze, że napisałeś idee, moim zdaniem, po dzisiejszym "pr0" podaniu zrobiłbym selekcje aktywniejszych, bo tak to napiszę 2 tutoriale (Takie jak HelloWorld, hehe) i będzie pisał podanie, co mija się z celem.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

A jeżeli nagrywam na youtubę, bo mam zamiar zaczać za ok tydzień poradniki do bukkita, czy takie poradniki też się liczą ?

//gif w sygnie

Opublikowano

No każdy rodzaj poradnika się liczy, grunt żeby był zgodny z tematem :). Przynajmniej tak mi się wydaje :)

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Też tak sądzę, ale warto się zapytać bo różnie to bywa, chociaż tak czy siak będę nagrywać.

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...