Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musi być:

aparat 8 mpx, video w hd i najważniejsze kamerka z przodu !. Miałem Sony Ericsson Vivaz U5i, aparat miał zajebisty 8 mpx i video 720p HD, ale kamerki przedniej nie miał. Jakie polecacie? Fajne i nie drogie. Za propozycje leci lajk i 5 :)

Opublikowano

Za 6stów to weź sobie używaną(może nawet nową Ci się uda) Motorole Razr. Chyba najlepsza opcja w tej cenie ;D

Możesz np licytować na allegro:

http://allegro.pl/motorola-xt910-razr-w-foliach-etui-otter-box-i3517156240.html

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

co chwile bedziesz stawke zmniejszal? za 400 zl moze gówniane pozostalosci po jakims telefonie xD za 6 stówek wyrwiesz może SGS II w dobrym stanie, aparat 8mpx, 2 rdzenie, 1 GB ram, nagrywanie RACZEJ w full hd, ma przednia kamerke (choc po chuk CI przednia kamerka skoro mozesz odwrocic telefon i tak sobie nagrac twarz/ zrobic sweetfocie?) nic lepszego nie dostaniesz za taka cene bodajże....

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

za 600 zł to cięzko z dobrą używką s3... tak mnie sie wydaje... w warszawie to JESZCZE jest szansa na znalezienie takiej

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...