Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra za każdym razem pobiera pliki

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ciagle co wlacze gre na origin sie pobiera w gre moglem zagrac tylko chwile no i sie na cieszylem pogralem z pol godzinki wylaczam, wchodze pobiera sie ciagle to samo, jak to naprawic?

Opublikowano

wchodze przez origin bo kazda gre tam mam a na pulpit w ogole nie wynosze gier z origin steam itd, a to ma jakis wplyw widocznie dobra niech sie to pobierze jeszcze raz i przez pulpit odpale

• 1 rok później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajkel2306

@jakub99941

Zawsze tak jest. Niby widzi jakieś pliki do pobrania jednak jeśli masz zrobioną aktualizację to tak naprawdę jej nie robi. Jest to coś w stylu synchronizacji plików.

//Najlepszy sposób aby to naprawić? Nie grać przez origin w nfsw.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajkel2306

@jakub99941

Zawsze tak jest. Niby widzi jakieś pliki do pobrania jednak jeśli masz zrobioną aktualizację to tak naprawdę jej nie robi. Jest to coś w stylu synchronizacji plików.

//Najlepszy sposób aby to naprawić? Nie grać przez origin w nfsw.

Nie zawsze tak jest. Ja np. nigdy nie miałem podobnego problemu (a uruchamiałem NFSW zarówno przez origin jak i bezpośrednio przez launcher).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...