Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][OtherDrops][FACTIONS + itemy za zalozenie] MClight JEDEN Z LEPSZYCH!

W357U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-----------

<------ a tu pewnie jest reklama xD3319128.png

----------- a tu jej koniec xD

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!

Chciałbym was poinformować że już 14 września wystartuje prawdopodobnie jeden z lepszych serwerów survival+frakcje

OTO OPIS SERWERA:

typ: survival+frakcje

żeby założyć gildię trzeba mieć 1 blok diamentu, 1 szmaragdu, 64 bloku glowstone,

oraz 50 tnt.

szansa na drop: (nic nie wypada z rudy

oprócz węgla)

diament 0.5%

złoto 1.5%

szmaragd 0.5%

żelazo 3.5%

Moby są oczywiście włączone

i wypadają z nich pieniązki

oraz krew, a natomiast z

szkieleta kości, ps: nie można ich podnieść.

Nether jest również włączony.

Biała-lista włączona z powodu no-hamachi, dlatego że nie mamy funduszy na serwer dedykowany. I również żeby ograniczyć do minimum liczbę dzieci na serwerze.

Liczba slotów to 10.

Myślimy że w ciągu miesiąca

( jeżeli serwer wam się spodoba)

będzie zrobiony dedyk, na początek 20 slotów.

Gwarantujemy "bezlagową grę" i profesjonalnego headadmina z wieloletnim stażem.

U nas na serwerze panuje miła atmosfera oraz kultura, nie dopuszczamy używania wulgaryzmów.

2 ostrzeżenia = ban na 1h

A teraz zapraszam do obejrzenia screenów z mapy:

Screeny:

ioqk.png

ro8a.png
1ipi.png
mksc.png
0f65.png
mo0p.png
1sxf.png
dan0.png
t7e.png
7a6x.png
0u09.png
m4hh.png
qpab.png
og4u.png
hknz.png

GWARANTUJEMY MIŁĄ ROZGRYWKĘ JAK I WRAŻENIA.

JAK SAMI WIDZICIE SPAWN NIE JEST BYLE JAKI...

JAKO JEDNI Z NIEWIELU MAMY WPROWADZONE NOWE DŹWIĘKI DO GRY, PRZYKŁAD: DŹWIĘK WYSYŁANIA WIADOMOŚCI CZATU

REKRUTACJA NA MODERATORÓW ON

serdecznie dziękuje za przeczytanie tej prezentacji. I zapraszam do wypowiadania się na temat tego serwera, co o nim sądzicie i możecie również pisać jakie pluginy mamy dodać jeśli macie jakieś swoje ulubione.

DO MODERATORÓW:

WSZYSTKIE INNE TEMATY PROSZĘ USUNĄĆ.
JEST TO OFICJALNA ZAPOWIEDŹ.

Opublikowano

Jesteście zainteresowani serwerem? Bo jak widzę nikogo to nie zaciekawiło i nie wiem czy jest sens dalej robić ;/

Opublikowano

jeśli jest ktoś chętny na sponsora to mogę zaoferować range admina i pełny wgląd do plików.

Opublikowano

Czemu zapowiadasz start serwera nie majac jeszcze postawionego dedyka/lub na hoscie ?? Chyba jak sie juz ma to sie zapowiada a nie i popraw troche prezentacje bo taka krzywaa;p

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Dużo serwerów jest tego typu i nie każdy pisał ze jeden z lepszych wiec to chyba raczej nie przejdzie a kolejne to nie macie kupionego dedyka i chcecie znaleść sponsora to jeszcze bardziej nie przejdzie wiec życze powodzenia w dalszej pracy według mnie temat nadaje sie do kosza pozdrawiam

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Temat do zamkniecia zapraszam na serwer the last of mine zapowiedz u mnie mozna zobaczyc ( serwer wykonany przezemnie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...