Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 Premium . Gdzie najtaniej ?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.(nie piszcie czegoś typu: google nie boli , wiesz co to ceneo?).

Pomijamy allegro :D Najlepiej jakby było to zaufane i sprawdzone źródło.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Origin ... Nie radze kupować nigdzie indziej

na originie 100 :D W saturnie już taniej :D

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Fabrykakluczy.pl tam masz za 79,90

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/battlefield-9/battlefield-3-premium-pl-cdkey-klucz-138.html

Kete.pl też za 79,90

http://www.keye.pl/games/product/id/4908/Battlefield-Battlefield-3-Premium-EU

Ja kupywałem na fabryce kluczy i polecam, bez problemów wszystko

Ok,dzięki za odp. ;) 10 zł różnicy więc wolę dopłacić i w saturnie kupić :) Dzięki za odpowiedzi. LIKE dla wszystkich którzy pomogli :O

Opublikowano

Ok, dzięki.Jednak jak będę kupował to chyba w saturnie,ale dzięki za info.(różnica tylko 20 zł więc chcę mieć z pewnego źródła).

Opublikowano

Nie dawno na Origin był za 64,99 ! a podstawka za 16,99pln xD

Ale już nie ma :D Teraz za 100 o.O

Opublikowano

Bez sensu kupować teraz BF3 premke, gdyż wychodzi już BF4 ;)

bezsensu to jest nabijać posty w taki sposób jaki to robisz a one Ci nic nie dadzą ja jakoś wywaliłem 120 na pudelko premium edition bo zakupilem nowy pc i co? co z tego ze 4 wychodzi

Opublikowano

Bez sensu kupować teraz BF3 premke, gdyż wychodzi już BF4 ;)

Jest gdzies napisane, ze chce kupic bf4?? Moze ja kupie oba tytuly, wiec nic Ci do tego. Pozatym oznaczylem jako rozwiazany wiec po co piszesz !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...