Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać : FAMAS / F2000 / L85A2 ?

dMnich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którą z tych broni polecacie :D ? I dlaczego ? :]

FAMAS
F2000
L85A2

Mi osobiście najbardziej do gustu przypadło F2000 :D

Opublikowano

Famas+l85+nesemiz= masz w ... jaka klasa cię atakuje jesteś od niej lepszy pod względem eq

A tak na serio

Famas jest dobrą bronią na bliski i średni dystans( sharqi i basra) jest szybki, ma duże dmg i celny. Polecam grać w z dodatkami Vipery, Pred lub precka, Nesemis, reddot

L85 jest bronią boską, duża celność, duże dmg i sensowan ilość ammo w magazynku. Poleca grać z dodatkami Vipery, precka, nesemiz, m145

F2000 grałem ją kiedyś, dawno temu więc niepotrafię powiedzieć czy jest dobra czy nie

b6b78815.png

Opublikowano

F2000 jest dobry tylko do 80m

Famas jest też dobry do 80m ale jak masz celownik m145 to kosisz nawet po 200m bez większego odrzutu.

L85a2 z nemezisem ma najmniejszy odrzut z wszystkich karabinów szturmowych. Jego weź

Opublikowano

Famas- Dobry na małe/średnie dystanse z względu na jego szybkostrzelność i nie tylko, ale na duże też nie jest zły.

L85A2- Na małe nie najlepszy, ponieważ ma najmniejszą szybkostrzelność (nie mówie że na bliski jest tragicznie tylko nie jest najlepszym k. szturmowy na małe odległości). Jeśli trzymasz się daleko od wroga to dobry wybór

F2000- Nie testowałem.

Krótko mówiąc Famas bliskie/średnie odległości L85A2 średnie/duże

Opublikowano

Famas jest uniwersalny ale najlepszy na bliski i średni dystans

F2000 to taki słabszy famas bo tylko na bliski/sredni a na dalszy niezbyt daje rade

L85 na średni i daleki jest najlepsze, na bliski jedynie jak celujesz w głowe bo ma strasznie małą szybkostrzelność

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...