Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie na Minecraft i E-mail w tym samym czasie.

kuba130000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , muszę się wyżalić.

Otóż tydzień temu odkryłem, że ktoś włamał mi się na e-mail, nie moge juz odzyskac tam hasla (zapomnialem pytania pomocniczego a konsultant twierdzi ze ja to nie ja xD).Pare dni temu (dwa albo trzy) próbowałem się zalogować na Minecraft, pisze Login Failed.Gdy wszedłem na Minecraft.net i probowalem sie zalogować pisalo ze podaje zly login i/lub haslo.Bylem pewien ze haslo i login sa dobre gdyz mam je nawet zapisane.Hasla nie zmienialem.Napisalem do mojangu z prosba o resetacje e-maila , dalem im Gift Coda zeby wiedzieli ze nie oszukuje.Zresetowali mi e-maila wiec zresetowalem sobie haslo.Teraz juz mam dostep lecz irytuje mnie kto mi sie wlamal.Gdy zalogowalem sie do gry, patrzę a tu nie mój skin.Więc se myśle kto mi sie mogl wlamac.Wiec ja znowu z prośbą do Mojanga o udostępnienie danych z mojego konta z adresami IP, nie wiem czy maja coś takiego ale co będzie to zobaczymy.

Teraz pewnie zastanawiacie sie co ja od Was chce pisząc to, chodzi mi co o tym zajściu sądzicie.Minecraft i e-mail w tym samym czasie?

Aha , zapomniałbym , mialem przerwe tygodniową od e-maila i minecrafta.Hasla nikomu nie podawalem.

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Może na którymś serwerze ustawiłeś takie same hasło jak masz na emailu i do konta mc i admin tego serwera ci się włamał. ;p

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Jeżeli odzyskasz konto to zimportuj je do mojangu, tam jest bezpieczniej i nie dawaj wszędzie tego samego hasła :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Takie same hasło, wystarczy więc, że się dowiedzieli tylko o haśle Twojego konta Minecraft to sobie zrobili włam również na e-mail. Jedyna rada to używanie innego, jakiegoś skomplikowanego hasła.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Pozostaje jedna opcja .Administrator serwera ... W bardzo latwy sposob przez plugin z rejestracja mozna sprawdzic haslo....

A co do poczty to nie mam pojecia ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...