Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Uszkadzanie pliku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

Rozpakowałem sobie season3z najnowszego PL'a przez przypadek i z głupia w sumie spakowałem z powrotem i wrzuciłem do pack. W seson3 znajdują się 4x pliki odpowiedzialne za wygląd tej ramki podczas konkursu OX jak się pytania za daje. I jak spakowałem ten season nic w nim nie ruszając podczas końca ładowania paska mam w syserr

canot load image("ymir work/oxevent/ox_1.sub")
I teraz pytanie co jest grane, czy plik się uszkadza ? Używam EterNexusa
Opublikowano

hmm

canot load image("ymir work/oxevent/ox_1.sub")

Czyli plik ox_1 jest plikiem graficznym ? Bo pisze że nie może załadować "image" czyli tak jakby to miał byc obrazek. Może jakaś zła ścieżka czy coś ?

ex

Opublikowano

By odczytywać pliki typu dds. potrzebna jest aktualizacja swojego programu graficznego (Gimp , PS itd.) , poprzez dodanie do niego pewnego pliku ,który umożliwi odtworzenie pliku .

Podejrzewam ,że z tym rozszerzeniem jest tak samo .

Sprawdź jego wagę jeżeli wynosi 0 oznacza to "crash" podczas wypakowywania plików by temu zapobiec trzeba odtworzyć plik i dodać "thumb"

Mam nadzieję ,że wszystko zawarłem w swojej wypowiedzi .

Opublikowano

By odczytywać pliki typu dds. potrzebna jest aktualizacja swojego programu graficznego (Gimp , PS itd.) , poprzez dodanie do niego pewnego pliku ,który umożliwi odtworzenie pliku .

Podejrzewam ,że z tym rozszerzeniem jest tak samo .

Sprawdź jego wagę jeżeli wynosi 0 oznacza to "crash" podczas wypakowywania plików by temu zapobiec trzeba odtworzyć plik i dodać "thumb"

Mam nadzieję ,że wszystko zawarłem w swojej wypowiedzi .

Wystarczy wkleić plik,który nie został scrashowany (kopie tego) podmienić na ten scrashowany, i na nowo spakować.

A crashuje się gdy np 3x z rzędu rozpakujemy plik eix

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

Wystarczy wkleić plik,który nie został scrashowany (kopie tego) podmienić na ten scrashowany, i na nowo spakować.

A crashuje się gdy np 3x z rzędu rozpakujemy plik eix

Crashuje gdy używamy miernego packera Tim66613 2.6 czyli ze strony Kamera. ^^

1011932_514376648616209_1943977858_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...