Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Aplikacja] KoORNEL

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d9fc655284b5f1d9ace3e87e61808ebfb906b13b

Witam wszystkich, użytkowników moderatorów oraz grono administracji ostatecznej! Pisze aplikacje (podanie) do grupy MPC Bukkit Team - bukkiem interesuje się, 3 tygodnie od rozpoczęcia gry w Minecraft (dobry rok-dwa, dokładnie powiedzieć nie moge). Interesuje sie javą, posiadam nawet książkę...interesuje sie też gotowymi "dziełami" znam bardzo dużo pluginów w tym sławne jak i nie znane typu FlightPack, Herobrine-AI...

Pisałem poradniki dotyczące pluginów, silników.. Jednak wkleje je na życzenie ponieważ trochę czasu na ich szukanie stracę

Pragne zaznaczyć ze na mpcforum wykonałem jedną z najlepszych plików pvp oraz polecaną freebulid-paintball

1/20 znananych niespotykanych pluginów

EssentialsGeoIP- Lokalizacja przez adres IP

Herobrine-AI - sławny duch Herobrine

FlightPack - Dodaje kilka rodzajów jetpacków

Trampoline - Dodaje trampoline default to gąbka

EasyVIP - System kodów na vip

CrazyLogin - bardzo polecam, system logowania i rejestracj

GWT-Spawner - polski system kupowania spawnerów za walute serwerową

GuildWar - mało znany plugin na wojny gildi

Pluginy te są wypisane, moźe kogoś to zainteresuje...

5513ed00fe0863426b174027923e3d00c1f59bf2

Muszę sie pochwalić ze języki typu VisualBasic(przydatny do tworzenia launcherow) znam w stopniu wyższym, jednak potrafię też napisać jakiś programik w c++. Pisze skrypty do pluginu Skript, nie, nie nie pisze skryptów 9 linijek, a pracuje nad bardziej zaawansowanym skryptem na logowanie oraz zaczynam na gildie.. Skript będzie opublikowany właśnie tutaj na MPCForum...

Teraz coś co nigdy nie spotkacie tutaj na MPCForum - pisze programy na systemie Apple (tak nie Windows) mam bardzo utrudnioną prace ponieważ aby co napisać mam dodykową klawiaturę ! Bardzo dobrze mi to idzie, jednak gdy potrzeba wejdę na windowsa

Zdjęcia Apple (płatne edytory pod dany język)

1378215849-U796823.jpg

Powodzenia. Dopisać coś to proszę wspomnieć...

Edit: poprawione błędy

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Super podanie, super obrazki, fajnego masz ipada. Ale co to ma do bukkita? Nie zaprezentowałeś żadnych kodów, Visual Basic i programowanie na appla się w tym momencie nie liczy.

Opublikowano

Do bukkitu nie ma nic jednak podanie muszę rozwinąć :) chcesz mnie sprawdzić? Napisz na pw lub tutaj z zadaniem dot. Bukkitu.

Kody VisualBasic udostępniam płatnie jednak na mpcforum jest zakaz handlu :(

Opublikowano

Do grupy dołączyć można dobrowolnie, aby pomóc użytkownikom i sobie nawzajem. To Ty masz napisać zachęcające podanie a nie ja prośby o to żebyś się wykazał. Zacznij więc od poradników w tym dziale.

Opublikowano

Twoje podanie jest nafaszerowane wszystkim zbędnym. Dział Bukkit team z tego co przeczytałem nie opiera się o osobach, które po prostu znają bukkita i umieją pokonfigurować pluginy. Tu ekipy Bukkit Teamu trafiają osoby, które potrafią pisać pluginy. W tym temacie zamiast obrazków, zdjęć iPada (Swoją drogą - Jak można programować na iPadzie). BTW. Nie ma co porównywać iOS do Windowsa, można porównać go do Windows Phone co najwyżej.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Za 5-10 minut ujrzysz kilka sensownych porwdników dot. Javy oraz bukkit, pluginów, skryptøw

Tym czasem podanie możesz ponownie rozpatrzyć o 17:20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...