Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kayle

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W której fazie gry jest najlepsza i gdzie nia isc top czy mid czy supp a moze da sie nia junglowac ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Mocna przez wszystkie fazy gry, lecz w late jest zdecydowanie najmocniejsza.

Jeśli chodzi o linie to supporta całkowicie odradzam, bo Kayle musi skupić się na zadawaniu tons of dmg. Jest bardzo mocna na topie i midzie, daje też radę w jungli.

Opublikowano

Up ,napisał Ja zapomniałem dodać ,że na supporta broń boże, lepiej wziąć sone lub tricka bądź nami thresh'a ale rola supporta po prostu stłumi jej potencjał ,fakt w late kiedy to nawet support ma itemki jakoś się tam przyda ,ale nie polecam...

Opublikowano

Kayle jest dobra wszędzie, prócz ADC. Ma dość słabe early ale w mid i late jedzie wszystko i wszystkich. Wystarczy nashor i rabadon by już zadawać tony dmg a co dopiero z lichbanem...

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

zagraj kayle pod full ap, ściągaj wszystkich na q :D

kayle najbardziej nadaje się na mida pod ap i odrobinka as a na topa pod hybryde (FALA HEJTÓW NADCHODZI :D)

w jungli daje rade bo sam nią grywałem swojego czasu ale zdecydowanie lepiej radzi sobie na tych dwóch pozycjach.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

DeeJayPallaside grał Kayle Adc. Looknij sobie jego kanał na yt. Ja osobiście odradzam ją robić pod adc. Chyba najlepsza jest pod hybryde (moim zdaniem of course).

weź wyjdź z dj jego poziom to jest jedno wielkie dno

on ma 50 farmy w 20minucie gry i siedzi silver 2 bo go ciagle caruja

co do Kayle polecam full AP mid top

Opublikowano

MID lub TOP , rób na niej podobny build jak do teemo ( AS / AP / też trochę AD ) , jest dobra w early , mid game oraz robi miazgę w late .

Opublikowano

najlepiej sprawuje sie na topie, aczkolwiek na midzie również nie lami

jungla? jest taka opcja aczkolwiek nie polecam gdyż są poprostu mocniejsze picki

fazy gry? jest mocna w erly, ale w late robi masakrę

bardzo dobrze sprawuje się na aramie

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...