Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support :>

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem katować supporty, jestem w posiadaniu Thresha, Leony, Blitza, Alistara. Rozmyślałem nad Nautiliusem pod supporta, bo na 2gim lvlu ma 3x CC. Lubie inicjatorów, typu Thresh, że hook, stun, przyciągnięcie slow etc. To jak? Czy czekać na coś nowego?

he?

Opublikowano

Nautilus to dobry support jednakze trzeba troche nim zagrac gier zeby go ogarnac, jego atuty:
+Przyciagniecie

+Wiekszy dmg z pasywki/w

+Ochronka

+Slow

+Ulti podrzuca wybrany cel i wszystko przed nim

+Dobry w early/mid game

-Mana

sstwc.jpg

Opublikowano

Nautilus to dobry support jednakze trzeba troche nim zagrac gier zeby go ogarnac, jego atuty:

+Przyciagniecie

+Wiekszy dmg z pasywki/w

+Ochronka

+Slow

+Ulti podrzuca wybrany cel i wszystko przed nim

+Dobry w early/mid game

-Mana

Skoro ogarniam Thresha czy też Pudge z Doty, to ogarnięcie Nautiliusa to nie problem ;) Ktoś może jeszcze coś o nim powiedzieć?

he?

Opublikowano

Nautilus mocna postać - dobrze coveruje ADC , pomaga również zdobyć fraga , ma slowa , tarczę oraz podrzut .

Myślę też że na obecną metę nie będzie lepszego supp'a .

Opublikowano

Skoro ogarniam Thresha czy też Pudge z Doty, to ogarnięcie Nautiliusa to nie problem ;) Ktoś może jeszcze coś o nim powiedzieć?

Ogólnie imo Nautilius bardziej nadaje się na jungle, bo ma świetne ganki, aczkolwiek na supporcie też jest nie zły.

Od siebie polecę Ci Zyre, znakomity support na dzisiejszą mete. Dobry harras, snear, aoe ulti, bardzo łatwo można outfarmić przeciwnika.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...