Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ahri vs Fizz vs Jayce

an95dy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem postaci na mida (wiem ze Jayce jest głównie na topa i adc ale widziałem go też na midzie wiec rozważam jego kupno).

Zależy mi, żeby nie wymieniac plusów i minusów każdej z tych postaci, tylko stwierdzić ktora z nich jest najlepsza i poprzeć jakimś argumentem, dlaczego jest lepsza od innych.

Dotychczas moim głównym midem był Zed, bardzo dobrze mi nim idzie, ale ostatnio często mi go banują wiec szukam zastępstwa

Opublikowano

Dla mnie najlepsza z tych trzech postaci jest ahri, jej atuty to:
+3Flashe z ulti

+Sprowokowanie

+Harras

+Leczenie

+Dobra w kazdej fazie gry

+Bardzo mocne combo

-Mana

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja bym wybrał Ahri, znakomity middler na dzisiejszą mete. Potężny harras, life steal, escape, charm, 3x dash.

Ogólnie można nią bardzo łatwo wycarrować grę, ponieważ jest dobrym roamerem, i nie słabnie w late game, a jej burst robi swoje.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ahri OP OP POP OP

+true dmg

+harass

+super się farmi

+burst

+cc

+spory range skilli

+nie da się zgankować po 6

+mobilna

+sustain

Opublikowano

Według mnie najlepszy z tych 3 postaci jest Fizz, ponieważ ma ogromny dmg i dobry escape mechanism. Na dodatek jest realnym zagrożeniem dla przeciwników, jeśli złapie chociaż trochę feeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...