Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z uruchomieniem lol'a

Thersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą. Mianowicie wbijałem na lola i nagle avast mi wyskoczył że wykryto zagrożenie i nie wiem czy coś usunął czy coś ale po resecie kompa po kliknięciu "graj" nic się nie dzieje, jakieś rady ? Dzięki :)

League Of Legends :)

Opublikowano

Uruchom jako administrator, jak sie nie powiedzie to masz tam taki klucz w prawym gornym rogu ,, Napraw'' i musisz naprawic Lola(wylacz avasta) zeby pobral brakujacy plik.

sstwc.jpg

Opublikowano

dodałem do wyjątków uruchomiłem jako admin nie pomogło, spróbuje z tym naprawieniem dzięki z góry jak nie będzie działało dodam edita . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam to samo, je*ac avast ;/ Dodałem do wyjątków, naprawiłem i nic... Spróboje wylaczyc avasta i zreperować, zaraz napisze czy działa... Chyba będzie trzeba reinstall do ch*ja robić, chyba usuneło plik albo coś nie wiem, jak repair nie pomoże to sie wkurwie i usune avasta ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

repair mi się jeszcze robi , nie wiem ile to potrwa, nie wiem co oni wrzucili ale było pyk avast zagrożenie i po lolu, dobrze że jest ta naprawa zobaczymy czy pomoże chodź moim zdaniem powinna pomóc skoro zainstaluje nam brakujący plik i updatuje stare (jezeli takie są) niedługo się przekonamy :)

Opublikowano

Ja przed chwilą robiłem repira i dupa, nie działa... Ale nie wyłączyłem avasta, próboje na nowo z całkowicie wyłączonym, zaraz dam edit...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Repair nie działa, musicie chyba usunąć avasta i zainstalować lola na nowo -.- Ja usuwam te gówno i jutro ściągam na nowo, bo nie ma co, napisałem do supportu jak nie odpowiedzą do jutra po szkole to robie reinstall i pier.dole... sciagam innego antywirusa, wam tez polecam bo avast to jakies gowno

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

u mnie patch i ściągnięcie ? ja chce w tym miesiącu jeszcze zagrać, inne propozycje niż kolega up ? a pozatym jak dodasz lola do wykluczeń to po co usuwać avasta ?

Opublikowano

proponuję wam przy odpalaniu gry wyłączyć avasta na godzinkę, bo raczej dłużej nie będzie trwał update, avast jest anormalny i w czystych plikach wykrywa wirusa (mi w grze prosto ze sklepu wykryło trojana więc nie ma co ufać w tego avasta)

Opublikowano

mmi ten repair ciągle chodzi, nie wiem ile to potrwa ale coś tam szuka

@edit mi repair pomógł, po kliknięciu graj wbilem do gry, chyba to złoty środek :)

Opublikowano

Ok, dzięki teraz ja czekam. Niedługo edytuje post napisze jakie będą efekty naprawy ;)

@edit

Lol po naprawieniu dziala prawidłowo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...