Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Procesor

Miracle7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze w nie ktorych notebokokach da sie podkrecac procesory. Daje to efekty tak ale mozna sobie spalic laptopa poniewaz laptopy nie wyrabiaja z chlodzeniem. Jesli posiadasz podstawke chlodzaca to mozesz cos po kombinowac. Najpierw podaj jaki masz procesor i model plyty glownej ;p sprawdzisz to programem cpu-z. Co do wykrywania to powiem tak nie jest to wykrywalne jak hack ale jesli masz ovc to widac w ile sekund rozbroisz bombe tzn jesli masz ovc to: szybciej biegasz, dluzszy banny hoop a co za tym idze szybsze rozbrojenie bomby.Widzialem takich kozakow co w 4 sekundy rozbraiali;p. Polecam Ci uzyc takich programow jak: gboost, advenced system care badz tez TuneUp

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

No i niech sprawdzi jaka ma temperature przy duzym obciazeniu.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

EasyTune 6 i tyle w temacie ;) Ja wyciągłem z 200 na 225 :) Ale programem to nie będzie ten sam efekt co w biosie ;P

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

EasyTune 6 i tyle w temacie ;) Ja wyciągłem z 200 na 225 :) Ale programem to nie będzie ten sam efekt co w biosie ;P

Tylko, że EasyTune jest przystosowany pod płyty główne marki Gigabyte tylko i wyłącznie, znajdziesz tutaj:

http://download.komputerswiat.pl/akcesoria-i-narzedzia/diagnostyka/gigabyte-easytune-6-b1007281

Download magazynu komputer świat ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...