Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ŁOT THE FOK

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry troll nie jest zly :)

Gdybys nie ustawil nie mial bys czego takiego. POporstu ktos ci wbil na konto i ustawil sobie. Jesli to na pewno nie ty to zmien sobie hasla

u1lc.png
Opublikowano

To nie włamanie na konto. Sam takie miałem, od końca drugiego sezonu nie wchodziłem na smurfa, dziś wchodzę i też mam specjalizację.

Możliwe że to przez LOLPlus'a :)

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Raczej Cie nie hakli, bo by Ci zmienili hasło.

Widocznie jakiś bug, nie wiem skąd coś takiego mogło u Ciebie na koncie się znaleźć.

bug? serio? bug by nazwal masteries page "VladimirPutin" ? :D

#top

ktos ci wbil na konto, nie ma innego wytlumaczenia. riot by tego nie zrobil na pewno. przeskanuj sobie kompa dobrymi programami.

Opublikowano

Z całą pewnością tutaj czarnobiały jest znany na całym świecie - zauważyć to można po masteriesach samego Vladamira Putina, który prawdopodobnie ustawił sobie je na środkową linię. Masterek na Veigara widocznie nie zdążył ustawić gdyż został wezwany na posiedzenie państwowe jak pomóc czarnobiałemu wyjść z bronze 3, po czym skontaktował się ze mną i oświadczył, że czarnobiały nigdy nie wyjdzie z brązu nawet z jego masterkami więc dalsze komentarze w tym temacie myślę, że są na niekorzyść międzynarodowego pokoju na świecie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...