Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Jak nabić szybko exp event;)

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nabić szybko exp event 200% :).

1.W tym mini tutku chciałbym wam przedstawić trzy sposoby na wbicie szybko exp eventu 200%.Wiemy żeby zebrać ten event trzeba zagrać dwadzieścia gier. Ja znam lepsze sposoby;)

2.Sosób pierwszy jest pewnie znany większości z was ale cóż moge go podać.

To tak wchodzimy na chanel A_I gramy dwadzieścia gier i od razu za każdym razem dajemy się zabić.

2.Sposób drugi jest według mnie najlepszy. To zaczynamy szukamy rooma gdzie gra już się toczy dołaczamy i od razu wychodzimy i tak dwadzieścia razy potem idziemy za grać raz na zombie czyli uruchamiamy gre na a_i i od razu giniemy i mamy 200% exp-a.

3.Sposób trzeci po prostu można rozegrać dwadzieścia gier w trybie ffa 10 kill.

PS. Mam nadzieję że tutek się komuś przyda:). Oczywiście zakaz kopiowania na inne fora.

Specjalnie dla mpcforum i3turbo <3

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Hmmm 1 i 3 sposób znałem pewnie jak każdy, a drugi sposób zaraz wypróbuje.

Co do Tuta to ogólnie ładnie i na pewno się przyda.

@Edit

Małe pytanko. Jeśli chodzi o drugi sposób to trzeba wchodzić ciągle do tego samego room'a czy można za każdym razem do innych???

@Edit 2

Drugi sposób działa :) . Ale robiłem tylko do 100% dalej mi się dzisiaj nie chce :p

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Hmmm 1 i 3 sposób znałem pewnie jak każdy, a drugi sposób zaraz wypróbuje.

Co do Tuta to ogólnie ładnie i na pewno się przyda.

@Edit

Małe pytanko. Jeśli chodzi o drugi sposób to trzeba wchodzić ciągle do tego samego room'a czy można za każdym razem do innych???

mozesz za kazdym razem do innego tylko musi trwac tam gra;p

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Fajny tut 2 pktu nie znalem, jedyny - to ten zolty oczoje... Kolor ale i tak gratki

21f0dgn.jpg

Opublikowano

jeszcze jest 1 sposob :D wchodzi na AI robimy rooma gdy sie zrespimy wychodzimy i tak 20 razy potem dajemy sie zabic i mamy 200 % :D Mi to zajmuje 3-5 min. Najlepiej uzywa sie do tego klawisza F5 klikamy ok zeby zatwierdzic zrobienie rooma i nastepnie F5 zeby wystartowac. I tak w kółko :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jeszcze jest 1 sposob :D wchodzi na AI robimy rooma gdy sie zrespimy wychodzimy i tak 20 razy potem dajemy sie zabic i mamy 200 % :D Mi to zajmuje 3-5 min. Najlepiej uzywa sie do tego klawisza F5 klikamy ok zeby zatwierdzic zrobienie rooma i nastepnie F5 zeby wystartowac. I tak w kółko :D

działa jeszcze? czyli 20 rund dajemy sie zabić i tak 20 razy i potem normalnie gramy i mamy 200 %?

• Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Jak nabić szybko exp event;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...