Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nic nie mogę pisać na chacie + nie ma reakcji po wciśnięciu taba. 1.6.2

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem odnośnie mc.

Miałem zazwyczaj 1.5.2. przez 3 msc albo nawet i dłużej i musiałem zaktualizować do najnowszej wersji. Więc pobrałem nową wersję zalogowałem się, i wbiłem na serwer jakiś tam. Niestety po wejściu okazało się że nie mogę nic pisać na chacie, czy jeśli nacisnę TAB to nie ma żadnej reakcji. W wersji 1.5.2 było wszystko dobrze, tylko po tej aktualizacji nie działa.

Są jakieś rozwiązania? Na serwerze admin mówi, że on i jego kolega moga pisać i nawet sam widziałem jak coś do mnie piszę, tylko ja nic nie mogę.

Opublikowano

Launcher jeżeli masz premium to pobierz z minecraft.net (ale przed pobraniem usuń folder .minecraft. Mieści się on w URUCHOM>wpisz- %appdata% > klik ok) i po pobraniu pobierz sobie MagicLauncher1.1.7 (minecraftforum)

Nie bądź lama! Usuń Zyczu śmiecia :) <=

@edit Zauważyłem teraz. Launcher z minecraft.net to ok. To [^] to dla tych lam xDDD

@edit2 Wejdź w ESC>OPCJE>USTAWIENIA STEROWANIA>CHAT zmień na RETURN ( ENTER <-' ) i lista graczy zmień na TAB I<-->I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...