Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14 ile będzie kosztować w sklepie.

Ryster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, bo na origin jest fifa zwykła 149 zł, a ultimate 159 zł. W np empiku będzie kosztować tyle samo, bo mam wolny internet i będe chciał kupić z płyta. Na euro.com (sklep) widziałem 129 zł. Czy w sklepie będzie taniej niż na origin?

I jeszcze jedno oriętuje się ktoś ile będzie kosztować najtańszy pad do fify żeby prawy analog działał, bo posiadam od ps3, ale nie działa mi.

Opublikowano

Pad może działać każdy, wystarczy naprawić prawy analog.

Na pewno w sklepach będzie trochę tańsza. Cena będzie wahać się w granicach 100-140zł.

Słyszałem gdzieś, że w Tesco ma być po 99zł.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie wiem posiadam pada od ps3 oryginalnego. Próbowałem Wszystkiego i dalej nic. Nawet ludzie mi przesylali te swoje ustawienia i nic. Nawet ich ustawienia nie działają, bo teraz nawet nie moge lewym analogime biegać.

Opublikowano

Mam pytanie, bo na origin jest fifa zwykła 149 zł, a ultimate 159 zł. W np empiku będzie kosztować tyle samo, bo mam wolny internet i będe chciał kupić z płyta. Na euro.com (sklep) widziałem 129 zł. Czy w sklepie będzie taniej niż na origin?

I jeszcze jedno oriętuje się ktoś ile będzie kosztować najtańszy pad do fify żeby prawy analog działał, bo posiadam od ps3, ale nie działa mi.

Z płytą tyle bedą kosztować to wiadome , np na muve.pl masz klucz z ultimate team za 127zl preorder

Najtańsze pady to tak 45-50zl w media markt

Opublikowano

Pada to nawet za 20zł można kupić, tylko wtedy trzeba będzie naprawić prawy analog.

Więc ja polecam pada od xboxa , może drogi ale podłączasz do pc i odrazu śmiga wszystko.

Opublikowano

Za ok 60zł może kupić pad speedlink xeox spisuje się tak jak pad od xbox360, na daną chwilę fifa14 kosztuje 128zł Już za 19dni będę grał w nią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...