Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goondo - przeglądarka

er007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym Wam zaprezentować przeglądarkę, którą napisałem w VB.net :)

Wymagany jest VB 4.5 niestety ;<

Funkcje Goondo:

1. AutoUpdater

2. Karty

3. Zakładki (max. 5)

4. Kontakt.

5. Szybki wybór: FaceBook, YT, MPC

6. Możliwość ustawienia strony startowej oraz stron z nowych kart

7. Podstawowe opcje: Wstecz, Odśwież, Zatrzymaj itp.

8. FullScreen (taki fake mały)

9. Wyszukiwarka google

SS -> załącznik

Wiem, że jest wiele błędów, które rzucają się na pierwszy rzut oka, to dlatego, że nie wiem czy rozwijać cały czas projekt, czy nie.

Chciałbym abyście Wy Użytkownicy MPCforum powiadomili mnie o wszystkich bugach, o tym co Wam się w niej nie podoba, co zmienić, co dodać itp.

DL

https://dl.dropboxusercontent.com/s/p2zd6kjjrdmmjdj/Goondo.exe
Opublikowano

Kolejna marna przeglądarka na mpc, Ta jest brzydka i niczym nie różniąca się od innych, niestety taka prawda...

Opublikowano

Kolejna marna przeglądarka na mpc, Ta jest brzydka i niczym nie różniąca się od innych, niestety taka prawda...

A więc napisz co w niej zmienić ;> (prócz grafiki)

Opublikowano

A więc napisz co w niej zmienić ;> (prócz grafiki)

Ogólnie cały wygląd, Żeby wygląda jak normalna przeglądarka, była prosta i przyjemna dla użytkownika ;)

Opublikowano

Topic@ mozesz dodac ładny pasek ladowania strony (napisalem to zeby mi warna za offtop nie dac, ale ze mnie szczwany lis.)

@offtop Ciekawe czy wywala ci ten temat, moj z przegladarka wywalili :( a byla taka seksi.. Gdyby ktos sie jednak zdecydowal, zapraszam do tematu (http://www.mpcforum.pl/topic/1039052-wszystkie-prawa-wystrzyrzone-przegladdarka-wirtual-basic/) a link do pobrania moge dac na PW

Opublikowano

Topic@ mozesz dodac ładny pasek ladowania strony (napisalem to zeby mi warna za offtop nie dac, ale ze mnie szczwany lis.)

@offtop Ciekawe czy wywala ci ten temat, moj z przegladarka wywalili :( a byla taka seksi.. Gdyby ktos sie jednak zdecydowal, zapraszam do tematu (http://www.mpcforum.pl/topic/1039052-wszystkie-prawa-wystrzyrzone-przegladdarka-wirtual-basic/) a link do pobrania moge dac na PW

Dodam ;P

Ogólnie cały wygląd, Żeby wygląda jak normalna przeglądarka, była prosta i przyjemna dla użytkownika ;)

Jutro popracuje nad nowym wyglądem i dodam paseczek :>

Opublikowano

Co wam tu się nie podoba ?! Wszystko jest git według mnie najlepsza przeglądarka na forum. Jedynie co mi się nie podoba to wygląd.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...