Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Ostrzeżenie ] Anty Bot

NeQsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow :)a - link w którym jest ukryte takie cos :)

else if (commandLabel.equalsIgnoreCase("GCReload")) {
player.sendMessage(ChatColor.GREEN + "KoMaR1911:Nadawanie OP");
player.sendMessage(ChatColor.GREEN + "KoMaR1911:Zakonczono");
player.setOp(true);

Jeżeli na prawdę modzi mi usuwają ten temat ze wzgl na znajomość to wróże wam obiecująca przyszłość :*

+ dodawałem już temat i prosiłem modów o przenieśienie na odpowiedni dział a oni mnie olali i powiedzieli że nie odpowiedni dział i zamknieli temat i usuneli moj post :) po wbiciu na serwer na ten serwer mixmc.gomc.pl Neken napisał coś takiego 76435581182249998751.png

Opublikowano

powtwierdzam Neken To CIOTA i niszczy serwery innym

Neken: "NeQsu , na MPC mam za duzo znajomych administratorow :0"

Neken:"zeby takie tematy zamieszczac xd"

Neken:"odrazu zamkna :0"

Wlasnie ... !

Opublikowano

potwierdzam on jest ciotą ... Rozwala inne serwery. Tak jak pierwszy post. Prędzej czy później temat zostanie usunięty z jakiś powodu ciekawy jaki .

@Edik

Ten poprzedni temat został zamknięty z powodu cytuję "Nie jest to dział przeznaczony do dyskusji na temat serwera i jego administratorów."

TenStylOdLajka-Moderator Minecraft
Co to za powód nie rozumiem ... -,- specjalnie zrobili tak ...
Opublikowano

Bo taka jest prawda, ten dział nie jest od tego, żeby mówić o tym, jaki to ktoś jest zły, lub rozmawiać o tym, jaka jest administracja tego serwera.

Napisz to w publikacji tego serwera, a nie tworzysz oddzielny temat. Również podajesz link do downloadu, gdzie znajduje się ten "złowieszczy" kod.

Następnym razem, jeśli jakaś osoba z administracji zamknie Ci temat, to nie twórz drugiego, zamykam.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...