Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrego technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję dobrego technika na dedykowany serwer.

Technik ma ten umieć więcej niż tylko tutki z mpcforum lub elitepvpers ... Ma mieć swój rozum i dążyć co celu nawet przy większych trudnościach.

Oferuję :

- Pracę na serwerze dedykowanym

- % z IS

- Mnie do pomocy (zajmuję się sf, mysql, freebsd, clientem, lua, 3D)

- Serwer który wypali całkowicie bez bugów

Oczekuję :

- Pomysłu na serwer easy/medium

- dużych umiejętności w edycji całego serwera

- Dużo czasu i zapału do pracy

Więcej info :

Tworzę serwer którego jeszcze nie było, tworzę, aby przypadł on typem i rozbudowaniem do gustu ludziom, którzy będą grać.

Serwer, który nie będzie mieć bugów.

Serwer z pomysłami godnymi pochwały.

Dlatego poszukuję jednego z lepszych techników z pomysłem i umiejętnościami, a nie kogoś kto będzie robić na "raty"

Jeżeli zaciekawiła Cię moja oferta napisz na :

gg : 48491180

AKTUALNE

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie polecam gościa ze względu na to że to oszust. Powie że ma maszynę 2 razy lepszą niż jest w rzeczywistości. Ponoć w miesiąc ogarnął 3d wraz z animacjami.

Opublikowano

Nie polecam gościa ze względu na to że to oszust. Powie że ma maszynę 2 razy lepszą niż jest w rzeczywistości. Ponoć w miesiąc ogarnął 3d wraz z animacjami.

Coo ? Chyba żeś się z kimś pomylił ... Ogarniam modele 3D, ale animacji nigdy nie robiłem i nic takiego też nie mówiłem ... A co do modeli można nawet wejść i odnaleźć temat gdzie dałem je do pobrania -.-. A maszyna dedykowana tak czy tak jest do robienia plików i testów więc pewnie spełnia oczekiwania wszystkich techników, którzy nawet wybrzydzają hamachi i VPS. A na Ciebie leci report ze względu na kłamanie, a nigdy w życiu ze mną nie pisałeś ...

Opublikowano

Niestety tutaj nie znajdziesz technika ktory bedzie musial robic wszystko za Ciebie.

Chce żeby mi pomógł robić dobry serwer, a nie jak Ty ... Napisałem do Ciebie, pisałeś tylko co potrafisz, a nic sam od siebie nie chciałeś robić więc zrezygnowałem. Szukam technika, który będzie chciał zrobić dobry serwer, a nie pisać czego by on tu nie umiał, a nic sam nie zrobi ;) To wynika tylko to, że tylko mówi, a sam nic nie zrobi.

Opublikowano

Chce żeby mi pomógł robić dobry serwer, a nie jak Ty ... Napisałem do Ciebie, pisałeś tylko co potrafisz, a nic sam od siebie nie chciałeś robić więc zrezygnowałem. Szukam technika, który będzie chciał zrobić dobry serwer, a nie pisać czego by on tu nie umiał, a nic sam nie zrobi ;) To wynika tylko to, że tylko mówi, a sam nic nie zrobi.

Jakoś ja poprosiłem zrobienie jednej rzeczy w 3ds oraz wytłumaczenia jak to zrobić i jakoś mi pomógł za darmo i błyskawicznym czasie. ;d

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

@up

Ale ja jakoś nie widziałem tego żeby mu się chciało robić wspólnie serwer ...

Szukam kogoś z zapałem ... A wstawiać mojej rozmowy z nim na gg przecież nie będę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...