Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista serwerów oczekujących na swoją premierę

Pumaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lk20.png

Temat ma na celu informowanie graczy, kiedy i jaki serwer startuje w najbliższym czasie. Zawiera on tylko serwery dedykowane, które znajdują się w dziale Metin2 "Zapowiedzi i Dyskusje". Jest on w formie listy, podzielony na serwery Easy, Medium i Hard. Serwery są podane w kolejności od serwera, który startuje najwcześniej do tego, który startuje najpóźniej. Serwer jest kasowany z listy, kiedy upływa termin jego startu podany przez admina danego serwera lub temat jest nieaktywny przez con. 2 tygodni. Proszę nie mieć do mnie ewentualnych pretensji w razie gdy serwer nie wystartuje zgodnie z datą, która jest podana przy jego nazwie.

Serwery oczekujące na premierę: 7
Rekord: 14 - (15.12.13)

3vff.png

Erudith ---> Oficjalny start: 01.03.14, 14:00

Averia ---> Oficjalny start: 01.03.14, godzina nie znana

v7b7zr.jpg

Ascandia ---> Oficjalny start: 26.02.14, godzina nie znana

Alistria ---> Oficjalny start: 28.02.14, 20:00

Bastion ---> Oficjalny start: 28.02.14, godzina nie znana

rr3t.png

Exalion ---> Oficjalny start: 07-09.03.14, godzina nie znana

Entharis ---> Oficjalny start: data nie znana, godzina nie znana

Temat będzie regularnie aktualizowany.

Zakaz kopiowania zawartości tego tematu bez mojej zgody, oraz grafiki bez zgody
Noroxor2433.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc jeśli ktoś będzie miał takie informację jak up, proszę tu pisać, ponieważ wszystkich tematów dokładnie nie zawsze uda mi się przeczytać.

Natomiast posty spamujące proszę moda o usuwanie.

EDIT:

Dodałem graficzne napisy zrobione przez Noroxor2433.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Proszę o aktualizację "Exilius" (Hard)

Autor zapowiedzi napisał:

"Przypominam start serwera przesunięty na 13 września."

e2TT2Na.png

Opublikowano

A ja nie wyrażam zgody by mój pomysł był kontynuowany przez inną osobę niż ja bez jakiegokolwiek przedyskutowania tematu.

Wnoszę prośbę o odpięcie.

Opublikowano

A ja nie wyrażam zgody by mój pomysł był kontynuowany przez inną osobę niż ja bez jakiegokolwiek przedyskutowania tematu.

Wnoszę prośbę o odpięcie.

Twój pomysł?! Chyba sobie kpisz tutaj ;). Wymyśliłem to sam kilka dni temu. Jeśli miałeś taki sam pomysł to widocznie masz pecha, że Cię uprzedziłem, bo nie miałem pojęcia o Tobie. Zanim napisałem temat spytałem Spaxora i innych o pozwolenie ;), tak więc ty tutaj nie masz nic do zgadzania się. 100 innych osób też mogło by powiedzieć, że nie wyrażają na to zgody, bo oni też taki pomysł mieli, a jeśli był już taki temat prowadzony przez Ciebie to nawet o nim nie miałem pojęcia i szczerze mnie to nie obchodzi.

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Twój pomysł?! Chyba sobie kpisz tutaj ;). Wymyśliłem to sam kilka dni temu. Jeśli miałeś taki sam pomysł to widocznie masz pecha, że Cię uprzedziłem, bo nie miałem pojęcia o Tobie. Zanim napisałem temat spytałem Spaxora i innych o pozwolenie ;), tak więc ty tutaj nie masz nic do zgadzania się. 100 innych osób też mogło by powiedzieć, że nie wyrażają na to zgody, bo oni też taki pomysł mieli, a jeśli był już taki temat prowadzony przez Ciebie to nawet o nim nie miałem pojęcia i szczerze mnie to nie obchodzi.

Pozdro, UnStoppable

Ty chyba chłopczyku byłeś palcem robiony bo na prawdę śmiać mi się chce z takiego nieobeznanego typa jakim Ty jesteś :)

Mój spis powstał rok temu i podpinał go Gamus. Czegoś takiego wtedy w dziale jeszcze nie było więc na prawdę błagam nie ośmieszaj się bo już się pokpiłeś.

Wiesz co to są tzn. przywileje autorskie? Wiem,że nie wiesz bo te i inne przydatne Ci nauki nabędziesz w Gimnazjum :D

Bez pozdrowień "nołnejmie" :)

Opublikowano

Ty chyba chłopczyku byłeś palcem robiony bo na prawdę śmiać mi się chce z takiego nieobeznanego typa jakim Ty jesteś :)

Mój spis powstał rok temu i podpinał go Gamus. Czegoś takiego wtedy w dziale jeszcze nie było więc na prawdę błagam nie ośmieszaj się bo już się pokpiłeś.

Wiesz co to są tzn. przywileje autorskie? Wiem,że nie wiesz bo te i inne przydatne Ci nauki nabędziesz w Gimnazjum :D

Takie teksty możesz sobie pisać do swoich gimbazjalnych kolegów skoro inaczej nie potrafisz rozmawiać ;). I musisz popracować też nad czytaniem ze zrozumieniem. Pisałem już, że nawet jeśli był takowy, to naprawdę mam na to wyj3bane, bo nie wiedziałem o tym i ch2uj mnie to szczerze obchodzi czy był czy nie. Liczy się tu i teraz. Nie masz żadnych praw do "pomysłu". Każdy może coś takiego zrobić, musisz się z tym pogodzić i już tutaj nie płakać i nie wypisywać bzudr takich jak "nie ośmieszaj się, bo już się pokpiłeś"? Nie widzę, narazie, żeby ktoś mnie wyśmiewał ani nic z tego rzeczy, wręcz przeciwnie, a jak twierdzisz, że dopiero w gimnazjum nauczę się co to są prawa autorskie, to zapraszam na ts'a ;). Jak będziesz miał jeszcze jakieś problemy to nie wypłakuj się w tym temacie, bo tylko zaśmiecasz mi mój temat, tylko pisz mi na PW lub do Spaxora o te twoje prawa autorskie ;/. Nie odpiszę Ci na następny twój post w tym temacie.

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Takie teksty możesz sobie pisać do swoich gimbazjalnych kolegów skoro inaczej nie potrafisz rozmawiać ;). I musisz popracować też nad czytaniem ze zrozumieniem. Pisałem już, że nawet jeśli był takowy, to naprawdę mam na to wyj3bane, bo nie wiedziałem o tym i ch2uj mnie to szczerze obchodzi czy był czy nie. Liczy się tu i teraz. Nie masz żadnych praw do "pomysłu". Każdy może coś takiego zrobić, musisz się z tym pogodzić i już tutaj nie płakać i nie wypisywać bzudr takich jak "nie ośmieszaj się, bo już się pokpiłeś"? Nie widzę, narazie, żeby ktoś mnie wyśmiewał ani nic z tego rzeczy, wręcz przeciwnie, a jak twierdzisz, że dopiero w gimnazjum nauczę się co to są prawa autorskie, to zapraszam na ts'a ;). Jak będziesz miał jeszcze jakieś problemy to nie wypłakuj się w tym temacie, bo tylko zaśmiecasz mi mój temat, tylko pisz mi na PW lub do Spaxora o te twoje prawa autorskie ;/. Nie odpiszę Ci na następny twój post w tym temacie.

Pozdro, UnStoppable

Ale ja również w Ciebie mam człowieku wyjebane uwierz mi i ni chuja tutaj tego nie będzie.

Teamspeak'a możesz mi podać lub wejść na kierzkowy chętnie usłyszę spinającego się świeżego gimnazjaliste :)

Niestety nie znasz moich kolegów i nie zasługujesz nawet by o nich mówić i gdybać więc stul już wyszczekaną mordę szczeniaczku i do lekcji :)

Bez pozdrowień.

Opublikowano

Aby mieć przywilej autorski musiałbyś to wymyślić w około 2002 roku.

Pozdrawiam obeznanych.

PS.(bo nie doczytałem) - w gimnazjum nikt się nie dowie co to są przywileje autorskie bo tego tam nie uczą a nawet powiem więcej, nie uczą tego w żadnej szkole.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Moim zdaniem jest to dobry pomysł ale..

Ja i tak tu nie bede zaglądał bo w zapowiedzi i dyskusje wszystko jest

41196912334212939960.png

Opublikowano

W sumie po przemyśleniu sprawy na tzn. "trzeźwy rozum" nie mam zamiaru się dalej tutaj wykłócać bo to nie o to chodzi,lecz dobrze,że jest ten temat. Widzę starasz się i prowadzisz go więc tak trzymaj dalej bo dobro działu jest najważniejsze a ja pod wpływem urażonej "dumy" o tym zapomniałem. Przepraszam ;).

Jedyne co mogę zasugerować od siebie to abyś wprowadził jakiś wzór zgłaszania Premier Serwerowych bo posty "dodaj to...." nijak się mają :)

Opublikowano

Niech autor tematu i pomysłodawca załatwiają takie sprawy na PW lub w konferencji z jakimś moderatorem działu. Bo robicie tylko nie potrzebny offtop, dodam od siebie że autor tematu prawdopodobnie nie wiedział o takim pomyśle, zrobił temat i niech już zostanie jak będzie codziennie aktualizowany i informacje w nim zawarte będą w 100% zgadzały się z serwerem.

Osobiście szukam prywatnego serwera żeby zacząć od nowe przygodę w metina, lecz nie chce mi się czytać każdej prezentacji z dokładną datą startu i jaki to typ serwera. Temat bardzo pomocny, jak ktoś się do niego przyłoży ;)

Opublikowano

Nie potrzebuję, aby inne osoby podawały mi tutaj jaki serwer mam dodać, ponieważ, ja widzę, który należy dodać i codziennie kilka razy sprawdzam dział, więc takowy wzór jest zbędny.

Proszę moderatora o wyczyszczenie tematu ze zbędnych postów.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Aby mieć przywilej autorski musiałbyś to wymyślić w około 2002 roku.

Pozdrawiam obeznanych.

PS.(bo nie doczytałem) - w gimnazjum nikt się nie dowie co to są przywileje autorskie bo tego tam nie uczą a nawet powiem więcej, nie uczą tego w żadnej szkole.

Prosze cie nie pisz tu o prawach autorskich bo śmiać się chce ... jesteś ostatnią osobą która powinna pisać o prawach autorskich.

Btw. Temat bardzo się przyda :) Trzeba było czegoś takiego ^^

58057433.jpg

Opublikowano

powinieneś usunąć Turima.pl bo zamknęli prezentację, i nie jeste pewny ale dodać Dracos.pl bostartuje 13.09.

Jeśli temat zostanie usunięty to wtedy usunę go, a dracos nie wstawiam, ponieważ nie ma tematu w dziale zapowiedzi i dyskusje, a już miał jeden swój start. Wtedy był na liście. Jeśli sobie przełożyli start to już nie zostanie umieszczony tu, chyba, że będzie kolejna zapowiedź to wtedy tak.

UnStoppable / Arkitev

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Człowieku. Po co ty mi to mówisz??? Już pisałem wcześniej, żeby nikt tutaj nie spamował z takimi rzeczami, bo ja wchodzę na mpc codziennie lub co 2 dni minimum i aktualizuję ten temat. Właśnie miałem usunąć ten serwer bez info, którego mi dostarczyłeś, bo o tym wiedziałem. Takie posty są zbędne...

UnStoppable / Arkitev

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...