Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym was się zapytać jakie teraz waszym zdaniem warto mieć pliki pod serwer.

Może teraz mię trochę wyśmiejecie ale ostatnio serwer robiłem 3 lata temu wtedy były dość popularne pliki by rain czy opłaca się je jeszcze instalować??Jeżeli nie to jakie waszym zdaniem się opłaca??

Opublikowano

Na Rainie juz sie nie oplaca, teraz sporo ludzi robi na plikach Terenzo v3 lub v4 (ja mam v3), malo bugow, bezawaryjne.

Opublikowano

Na Rainie juz sie nie oplaca, teraz sporo ludzi robi na plikach Terenzo v3 lub v4 (ja mam v3), malo bugow, bezawaryjne.

Hmm a słyszałem że te pliki są do niczego czyli jest to bujda i można smiało stawiać na nich serwer?

Opublikowano

mozesz smialo stawiac, pliki od Terenzo sa ok, zrob serwer to sie przekonasz

OK po pierwsze skąd sciągnąć i czy v3 czy v4 a może 4.5 :P??Proszę o jakiś poradnik dziękim któremu postawie serwer na dedyku na plikach by terenzo i oczywiscie poradnik najlepiej jak by wlasnie byl pod te pliki tylko prosilbym jakis proadniki z glosem ;)chyba że ten poradnik będzie pod te pliki pasował

Opublikowano

Najlepiej na plikach m-c-n-c-c czy jak ktoś woli pliki by Jery + edycja pod nowy klient ;). Dzięki temu nauczysz się wszystkiego dodawać i edytować.

Opublikowano

Najlepiej na plikach m-c-n-c-c czy jak ktoś woli pliki by Jery + edycja pod nowy klient ;). Dzięki temu nauczysz się wszystkiego dodawać i edytować.

Czy te pliki będą dobre moim zdaniem tak wy jak myślicie są to te pliki mcncc

http://www.mpcforum.pl/topic/311246-dlserver-files-2011-pliki-serwerowe-2011-po-polsku-by-mcnccpl/

Opublikowano

@Up

Te pliki co podaleś (http://www.mpcforum.pl/topic/311246-dlserver-files-2011-pliki-serwerowe-2011-po-polsku-by-mcnccpl/)

moim zdaniem są najlepsze - przede wszystkim masz czyste pliki gotowe do edycji. Bez bajerów dodanych przez terenza :)

Przeczytałem komentarze pod plikami by jerry i widzę że dużo problemów z nimi są proszę o inne pliki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...