Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Triador.pl Reaktywacja już wkrótce

dasssad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie :)
Ostatnio przeglądałem serwery na których grałem i wszedłem na strone Triador.pl i ku mojemu zdziwieniu serwer ten wystartuje jeszcze raz :) Obecnie wyczytałem ze trwają beta testy ...
Co o tym sądzicie ?
Jeśli te wiadomości potwierdzą się to zagrać na nim jeszcze raz ?
Pozdro

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Czemu padł? Haha. Ma ktoś info? A tak się zapowiadał i w ogóle. Ciekawe z jakiego powodu :). Pozdro

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Czemu padł? Haha. Ma ktoś info? A tak się zapowiadał i w ogóle. Ciekawe z jakiego powodu :). Pozdro

Dawno padl, dlatego ze Fakel nie zaplacil stworcy servera 4 Tyś i on wykorzystal jakas luke i sellal po 1 yang brylki truty itp.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Jak ruszy to zapewne gdzieś w okolicach listopada nie wcześniej ,a znając życie wystartuje jakiś inny serwer troche wcześniej i mało ludzi wbije

Opublikowano

Nawet jak wystartuje to lourt znowu sie włamie ponieważ fakel nie usunął wszystkich dziur w plikach które tylko lourt zna (bo on te pliki zrobił ;) )

Opublikowano

A teraz na jakim privie gracie ? Szukam takiego 900 osób online + : D

Liczymy na kolo 3k na starcie :D

Tak btw nie tworzy sie dyskusji do nie istniejacych serwerow

Opublikowano

Odpowiem autorowi tematu tak Triador będzie startować nie upadł tlyko został zamknięty przez te dziury w plikach, beta testy trwają, żeby wyłapać tym razem wszystko a nie czekać 2 tygodnie na naprawę dt. Plus to co @UP nie tworzy się dyskusji o serwerach, które jeszcze nie istnieją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...