Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe mapy 90+ na plikach terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jak dodać do teleportera te nowe mapy od 90 lvl (Nefrytowa Zatoka itp.) które są już niby wgrane na te pliki by terenzo? Bo próbowałem otwierać każdy settings.txt w folderze /map/ i za pomocą /warp do m1,m2,atla,katakubów mnie teleportowało ale na te nowe mapki już nie.

Opublikowano

moze zle warpy wpisujesz?

Dobre wpisuję, bo biorę z settings.txt czy jakoś tak, i na połowę map zawartych w folderze map nie mogę się przenieść. I są one dodane do index

Nie ten dział, poza tym, wpisujesz na koncu 00?

To proszę o przeniesienie, nie nie wpisuje 00

Opublikowano

w atlas info masz:)

Zresztą na plikach terenzo ich nie ma chyba ze v4:)

Atlas info i tam masz warp,znajdujesz,kopiujesz i do pierscienia tp bez 0 jesli sa na koncu

51167500413021741676.gif

Opublikowano

Od terenza pobrałem całą bazę którą zamieścił w downloadzie.

Z clienta locale_pl>atlasinfo, a nie bazę + nie musisz 00 wpisywać na końcu używając komendy /warp.

Jeżeli jest dodane do .../map/ + do index w .../map/ + do configu w channelu to mapa musi działać.

@edit

nie masz przypadkiem za dużo map na 1 channel? Wtedy też może nie działać.

Opublikowano

Z clienta locale_pl>atlasinfo, a nie bazę + nie musisz 00 wpisywać na końcu używając komendy /warp.

Jeżeli jest dodane do .../map/ + do index w .../map/ + do configu w channelu to mapa musi działać.

@edit

Pedalska sygna.

@Top

Zobacz czy masz dobrze wszystkie wpisy: index, atlasinfo, wpisy w channelach.

Opublikowano

@edit

nie wpisuję końcówki 00 przy /warp

w /map/ w plikach serwera jest dodane, w index też.

W configu było, po czym jak dodałem to teleportuje TYLKO na 1 mapke. I w dodatku przenosi w lewy górny róg (0,0)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...