Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] .apk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chce edytowac gre na androida o rozszerzeniu .apk ale nie wiem jakim programem, wiec jakim ? I w czym jest napisana ?

Mam gre hazardowa wiec wydaje mi sie, ze sam ogarne linijki ktora za co odpowiada.

@ Edit dobra wiem, ze mozna otworzyc to winrar'em. Ale pliki .xml tak samo otwierac jak w grze Metin2 ? Bo tam sa takie same rozszerzenia.

Jesli sie myle to poprawcie mnie a nie hejtujcie

Chyba, ze bylby ktos na tyle mily i edytowal gierke dla mnie. Tylko 2 rzeczy chce zmienic w niej

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pliki .xml edytujesz notatnikiem lub innym edytorem tekstowym.

Opublikowano

Po 1. To Notepad++

Po 2. Co to za aplikacja?

Po 2. Wyświetla jakieś dziwne znaki?

Po 3. Jak wyświetla dziwne znaki to jest zaszyfrowane.

Po 1. To pomylilem notatnik z notepadem :D

Po 2. To gra hazardowa

Po 3. Tak

Po 4. Najwidoczniej

@UP ja chce edytowac na kompie tylko 1 aplikacje a nie podlaczac telefon by edytowac rozne pliki

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@up

Ale aplikacja typu masz kase wiec losujesz, konczy sie kasa, musisz kupic , na pewno nie sklada sie z jednej linijki.

Powiedz czy laczy sie z serwerem gry, jak chcesz sie logowac i podaj nazwe

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Siemka, chce edytowac gre na androida o rozszerzeniu .apk ale nie wiem jakim programem, wiec jakim ? I w czym jest napisana ?

Mam gre hazardowa wiec wydaje mi sie, ze sam ogarne linijki ktora za co odpowiada.

@ Edit dobra wiem, ze mozna otworzyc to winrar'em. Ale pliki .xml tak samo otwierac jak w grze Metin2 ? Bo tam sa takie same rozszerzenia.

Jesli sie myle to poprawcie mnie a nie hejtujcie

Chyba, ze bylby ktos na tyle mily i edytowal gierke dla mnie. Tylko 2 rzeczy chce zmienic w niej

Super developer bulwo.

Najpierw to sobie tą apkę zdekompiluj, dopiero będziesz mógł w niej pogrzebać, i na końcu ją zamień z powrotem na apk, a zrobisz to wszystko za pomocą APK tools.

nylanakaolo.png

76561198006425662.png

Opublikowano

lol zdekompiluj sobie programem apktool potem możesz go edytować pliki .class możesz edytować dj java decompiler ale i tak nie zdekompilujesz wszystkiego niektóre rzeczy to już tylko assemblerem ogarniesz

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...