Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co na początek ?

corbiac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sobie kupić PS Vita i jaką mam zakupić pierwszą grę na to konsolkę , chciałbym żeby zatrzymała mnie na dłużej ( tak abym miał czas uzbierać kasę na nową grę :D ) myślałem o Little Big Planet bo jest naprawdę fajna , a co myślicie o Assasin Creed III Liberation ( czy jakoś tak) , lub Call of Duty Black Ops ? I czy za tryb multiplayer trzeba płacić tak jak za Xbox Live ?

Opublikowano

Za multi się nie płaci ;) Moją pierwszą grą było LBP właśnie. Single starcza na 4 godziny + wieeeeele godzin na multi :) . Assassina też mam. Singiel na Kilkanaście godzin (jak chcesz wszystko przejść i odblokować) a multi jest lipne. CoDa nie mam ale się ludzie bardzo skarżą. 4 września ma premierę nowy Killzone Najemnik na PS Vicie (będzie to prawdopodobnie bardzo dobry FPS, sam zamierzam się w niego zaopatrzyć) Ponad to polecam Mortala Kombata (fajne multi) NFS Most Wanted (multi i single) Uncharted (fajne single i gra niedroga). Do tego 13 września na PS Vite wychodzi Rayman Legends więc w niego też możesz się zaopatrzyć. Jeśli masz dodatkowe 500zł do wydania to polecam kupić kartę pamięci 16/32GB i PS Plus na rok (do 20 września jest promocja i dostajesz 3 miesiące dodatkowo za darmo czyli 15 miesięcy). Jeśli nie lubisz ściągać gier to karta 4GB spokojnie wystarczy (jak kupujesz gry w pudełkach.

Tyle :P Pytaj jak coś chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...