Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ArberMS 2

Kto??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozwijam temat bo poprzedni został zamknięty ;/ To czego sie dowiedziałem troche mnie zdziwiło. Mam ten sam problem , ale nigdy wczesniej nie gralem na tym serwerze ;O . Od czego to moze zalezec? Bana na IP nie moglem chyba dostac, bo wczesniej nie gralem na ArberMS, to by bylo smieszne.... Nie jestem z neostrady ,moje IP jest stale i nie mam osiedlówki. Cos da sie z tym zrobic? I co moze być tego przyczyna? Programy do zmiany IP nic nie dają ;/
Opublikowano

1.Czytam pierwszy taki twój temat i powiem Ci, że nawet nie wiem o co Ci chodzi...

2. Zły dział.

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

a masz brata albo cos kto gra w maple?? i uzywa cheatow?? moze on gral i dostal bana , albo napisz do GM'ow

Opublikowano

Lub ktoś z sieci LAN.

Jest to bardzo możliwe =].

Ja gram na najlepszym xP.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
a masz brata albo cos kto gra w maple?? i uzywa cheatow?? moze on gral i dostal bana , albo napisz do GM'ow

pierwszy raz mam TO na kompie, nie mam rodzeństwa

Opublikowano

A może nie dostałeś bana bo tam pisze DELETED or blocked czyli mogli ci skasować konto.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

na GMS i EMS już gralem i chciałem sprobowac na Arber , a jeśli chodzi o pogrubienie to nie wiem w czym problem ;/

EDIT^

to inaczej skoro nie wiecie czemu mam ten błąd to znacie może jakies inne serwery ktore maja expa i meso 25x lub wiecej ??

Opublikowano

to zrob nowe knoto wielki problem

@edit

Holzen a moze on chcial sie popisac zwoimi zdolnosciami xD bo teraz ma ukosne xD

albo chcial wiedziec gdzie sa jego postyxD

• Dodaj nową pozycję...