Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

||= IBUKKIT.PL =|| [1.6.2] [300 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE] [WŁASNY GENERATOR MAPY] [0 LAGÓW][DOŚWIADCZENI ADMINI] [IBUKKIT.PL]

Niceriot-Games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś wiesz co to znaczy survival? Bo ja sądzę że nie skoro surowce z kamienia, dla mnie bez sensu ten serwer, ale życzę powodzenia.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Koleś wiesz co to znaczy survival? Bo ja sądzę że nie skoro surowce z kamienia, dla mnie bez sensu ten serwer, ale życzę powodzenia.

Wiem co to jest Survival jak się nie podoba to nie musisz grać co to za radość z gry że wbije ci jeden z xray wykopie sobie na set diax i koxi taka gra nawet sensu nie ma !

Zrobisz lepszy serw pisz pw cwaniaku !

mca.png

Opublikowano

fajny serwer mili gracze ladne swierki :) dawać bo troszke mało ludzi xD

Dzięki fajnie będzie jak będziesz wbijał często i zapraszał ludzi Ciesze się że się mapa podoba :D

mca.png

Opublikowano

Jeśli surowce wypadają z kamienia,trudno to nazwać survivalem. Są też inne pluginy które zabezpieczają serwery przed x-rayowacami, Typu orebfuscator. Ten serwer niczym się nie wyróźnia od innych. ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Średniawo ;p Obok spawna jedzenie spada w zastraszającym tempie, a ponoć jest to survival. Administrator tłumaczy to tym, że kiedyś był to hard survival, co dla mnie jest zerowym wytłumaczenie. Survival to survival, a nie fb. O to właśnie chodzi, żeby gracz chciał przeżyć i był na to nastawiony, a nie dacie mu wszystko pod nos i nigdzie się nie ruszy. Na wyspie ze spawnem biegną jakieś linie z redstone, które w dalszym ciągu nie wiem co robią, bo ani nie ma żadnej flagi, ani cub nie kończy się za linią. Unikalny generator mapy hmm... :P jak dla mnie jedynie podmienione drzewa, reszta taka sama jak domyślnie. Zaraz obok spawna nawet jest ucięta wyspa. Skąd pewność, że serwer nigdy nie upadnie? Dzisiaj jestem zdrowa, jutro jadę do szpitala... przy średniej graczy, która obecnie macie na serwerze, nie wróże wam świetlanej przyszłości. Serwer jeden z miliona, niczym nie różniący się od pozostałych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...