Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z LOLEM

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Od wczoraj mam bardzo dziwny problem. Kiedy próbuję się połączyć z lolem, to wyskakuje ''Brak odpowiedzi od serwera'' . Mam tak ciągle, nic nie mogę zrobić, nie bd reinstallować lola, bo to nie ma sensu. Są jakieś sposoby na to?

Opublikowano

Repair? A te brak odpowiedzi serwera to jak wchodzisz do gry czy jak próbujesz się zalogować

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

masz neta na transfer może ci się skończył albo dostawca neta nawala zastanow sie co instalowales wczesniej zanim ci przestalo dzialac i powiedz

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Czy coś robiłeś z internet explorer? Może masz włączony tryb offline. Możliwe też że masz firewall na routerze jeśli masz oraz na kompie

Opublikowano

Jakąś blokadę na ruterze masz spróbuj przeskanować kompa może masz wirusa . Spróbuj też naprawić rejestr oraz przeczyścić kompa CCleanerem tylko uważaj bo domyślnie ma on zanaczoną opcję opróżnij kosz możesz ją odznaczyć .

Zostaw like

Opublikowano

Jakąś blokadę na ruterze masz spróbuj przeskanować kompa może masz wirusa . Spróbuj też naprawić rejestr oraz przeczyścić kompa CCleanerem tylko uważaj bo domyślnie ma on zanaczoną opcję opróżnij kosz możesz ją odznaczyć .

sprobuj

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...