Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Graj tu kurwa z brązem.

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do 17 minuty miałem 0:0 - przez 3 minuty - 0:3 - 3 razy zabił mnie trynda pod turretem, raz na ganka (bez ss).
Teemo był na ADC, ale poszedł pod ap ^^
Najlepsza jest farma mojego teamu, ja sam nie miałem najlepszej bo kilka razy padłem..
Btw. mecz trwał równo 20 minut, poddałem się bo to nie miało sensu. (inhibitora nie było)
Jestem silver 5, niskie mmr :/
Opublikowano

Było gankować inne linie, napiszesz że mieli wardy - było kupić pinka jeśli twój team nie raczył.

To samo jak Cie zgankowali bo ss nie było, jestem w 100% pewien że byś nie cofnął po ss^^.

Ale żeby samego hejtu nie było: Widać kto smurf a kto nie ...

++

Opublikowano

I co mamy ci napisać... że ci współczujemy chociaż tak nie jest? natrafiłeś na taki team na jaki natrafiłeś. Co do "Graj tu ***** z brązem" widocznie z jakiegoś powodu z nim grasz prawda? może to dlatego że grasz na ich poziomie bo na dobrą sprawę jak byś był lepszy od nich to zapewniam że sam byś to wycarrował (np taki trynda w enemy team).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Masz takie MMR na jakie zasługujesz i jeśli grasz z brązami XXVI to system uważa, że grasz na takim samym poziomie.

Elo.

Opublikowano

Widze ze jestes gunwem :c Jezeli uwazasz ze jestes lepszy niz te brazy to powinienes tutaj miec lepsze staty. Jak idziesz na mida licz sie z tym ze musisz pomagac innym liniom bo inaczej jest duze prawdopodobienstwo ze przegrasz... Nawet 1 asysty nie miales... Nie dziwie sie ze masz takie MMR.

Ps malza ssie sa lepsze picki (moze w early cos ugra ale w late jest juz bezuzyteczny)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Widze ze jestes gunwem :c Jezeli uwazasz ze jestes lepszy niz te brazy to powinienes tutaj miec lepsze staty. Jak idziesz na mida licz sie z tym ze musisz pomagac innym liniom bo inaczej jest duze prawdopodobienstwo ze przegrasz... Nawet 1 asysty nie miales... Nie dziwie sie ze masz takie MMR.

Ps malza ssie sa lepsze picki (moze w early cos ugra ale w late jest juz bezuzyteczny)

Co jak co, ale w late nie jest bezużyteczny, dobre combo które może zniszczyć przeciwnego carry bądź osłonić własnego adc jeśli zajdzie taka potrzeba, a w early to według mnie jest najsłabszy, ale to tylko moja opinia :)

Jeśli narzekasz na grę z brązami naciśnij 0...

A tak serio to grasz na swoim poziomie,,

Opublikowano

po co spinasz dupę jak sam grasz jak ciota?

@antywarn jakby każdy z użytkowników miał się żalić jak Ty to w zakładce media byłby sam spam, więc skoro nie umiesz wygrać przeciwko brązom to nie wiem jakim cudem masz srebro5

@edit2

http://www.lolking.net/summoner/eune/30059455#history 

wyzywasz innych a grasz na poziomie bronzu, jedynie czasami wygrywasz bo team Cię carruje, zdychaj w tym srebrze

Opublikowano

To jest śmieszne. Twierdzisz, że miałeś "bronzów" w teamie, a samemu nie umiałeś ubić Karthusa, który w early jest jednym z najgorszych APC? Czepiasz się o farmę, a na dwudziestą minutę jest kiepska - tym bardziej, że miałeś Karthusa na linii, który nie jest wybitną postacią do poków. Reasumując: grasz kiepsko, a czepiasz się innych, zasłaniając się przy okazji dziewczyną.

Opublikowano

@up w jego lidze nie panują pojęcia takie jak postać na late, postać na early, nie wie pewnie co to poke itp. więc po co się wysilać? ;)

Opublikowano

wgl. to fajny build robisz na vayne. I ty chcesz mieć coś więcej niż silver V ?, najlepiej żebyś tam już na zawsze został.

Czy chodzi ci o Customa? :O

Z kolegą się bawiłem...

Serio? - Idiota.

Opublikowano

Polecam ci grać aż wygrasz.. i patrz na swoje błędy a nie tylko na czyjeś, ja dzięki temu więcej gier wygrywam.

Najważniejsze dogadać się z drużyną, dużo farmić i pomagać innym linią.

I nie wkur.. się przed komputerem tylko brać tą grę na spokojnie, i uważać ją za dobrą zabawę (co jest bardzo trudne ale jak już się tego nauczysz to później z górki).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...