Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Profesjonalne fleshe

Locein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby profesjonalny gracz to przypał i żenada, że takie coś zrobił

Ale patrząc jak na człowieka to pewnie się zestresował i fleshował gdziekolwiek :)

Bronze V

Opublikowano

I tak fail chaustera jest lepszy, i wszystkie crescenda krepa.. dobrze że c9 wygrało

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

O jeja to naprawde jest przypadek . Ja kiedyś widziałem że ziomek fleshnął w bok żeby Lee nie trafił w niego z Q , a w trakcie flesha Lee rzucił tam swoje Q .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

O jeja to naprawde jest przypadek . Ja kiedyś widziałem że ziomek fleshnął w bok żeby Lee nie trafił w niego z Q , a w trakcie flesha Lee rzucił tam swoje Q .

to sie nazywa calculated

Opublikowano

ostatnio jak grałem lee sinem, nie wycelowałem, poleciało w bok ... a katarina tam flash i free kill xdd

@top

i tak by przegrali.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...