Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to będzie z moim MMR na sezonie IV , gdyż gram samymi Supportami

mental1311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem

Moje MMR jest niskie gdyż gram tylko supportami. (5.2/6.1/10.5)

Obecnie jestem w Srebrze IV.

I tutaj pytanko :

Czy jeżeli w nowym sezonie wygram połowę meczy z tych pierwszych 10 , to będę gdzieś w srebrze czy będę się musiał męczyć tak jak na początku s3 w Brązie III ?

Opublikowano

Ehh.... Zacznijmy od tego, że to co podałeś to jest k/d/a kills deads assists ehh

Po drugie jak widać to grasz od s3 i TYLKO jak nie grałeś rankedów to jest ta seria dziesięciu zwycięstw/porażek ;) to co miałeś ja miałem przeliczone elo z s2 i dostałem się do srebra V na start, a w międzyczasie pocisnąłem w parę tygodni do golda V teraz lecę dalej jak masz jeszcze jakieś pytania wal śmiało odpowiem :)

MMR to jest ukryte elo tak nawiasem mówiąc chociaż nie do końca, ale powiedzmy, że działają razem :)

Opublikowano

Co ma support do MMR? Tu chodzi o win ratio, i granie w grze, czy byłeś carrowany, czy byłeś przydatny, czy winy to jedynie farty przed duo, coś. Nie wiadomo.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Będą zbijać bronzy i diamenty bliżej siebie, czyli zapewne zrobią stary myk z s2. Ukryte elo + 1200/2 = cos tam, i przydzielają na tej zasadzie dywizje. Przynajmniej myślę że tak zrobią.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...