Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] InstantSerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na twoim miejscu nie zakładł bym tam serwera. Weź pod minecrafta coś co ma dobrą i znaną opinie, jak np. craftserve itd.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Szczerze nie polecam ! Mapy się nie zapisują ,nie da się grać z pluginami ,bo oczywiście błędy.

PS:Dla niekumatych xbots123 jest właścicielem instanserv.pl

Chciałbym przypomnieć ,że nie stawiam publicznego serwera tylko prywatny.

Opublikowano

Ja polecam jak chcecie pograć sobie z kilkoma kolegami np. 2 to spoko hosting (więcej osób nie sprawdzałem). Mi się zapisuje mapa i mam pluginy i jakoś się nie usuwają oczywiście te podstawowe, ale jak chcecie robić naprawdę serwer to kupcie jakiś hosting, bo za darmo bardzo dobrego hostingu nie dostaniecie...

Daj +

Opublikowano

Powiem tak jak za darmo to nawet dobrze mają to są serwery darmowe a co wychodzi z darmowych ? na to że wgrywasz mapę i grasz z kolegami lub do budowy serwera a nie pierdyliard pluginów map i wgl ! a co do pomocy technicznej odpisują w ciągu 30minut ;)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Co do pomocy techniczej... Próbujemy odpisać jak najszybciej. Serwery są zupełnie darmowe, bez żadnych haczyków. Jest tak jak na innych hostingach, że serwer blokuje po 5 ostrzeżeniach przekroczenia limitu pamięci RAM, albo procesora. Ostrzeżenia są sumowane. Serwery które znajdują się na multikontach są usuwane, oraz konta są blokowane z wyjątkiem konta głównego. Hosting będzie się też utrzymywał z płatnych funkcji. Za niedługo zostaną dodane do kupienia serwery powyżej 10 slotów - tanio w porównaniu do innych hostingów. Więcej informacji otrzymasz pisząc do BOKu. ;)

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

Dla mnie hosting dobry ,testowalem na nim tnt i w ogole 0 lagow jak na tyle ram dziwne z paroma osobami siedzielismy i 0 lagow ,Polecam Hosting

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Nie polecam. Usuwają serwery jak jest duzo pluginow. 640 mb ramu. Lagi przy 5-ciu osobach + nie ogarniety BOK... nie polecam!

Nie skomentuje twojego zachowania "multi koncie"

Płacisz za pluginy osobno, zwykłe oszustwa, tak samo jak wszystkie darmocrafty i inne takie sprawy. ;-)

Widzę mało wiesz o naszym hostingu, więc po co się udzielasz? Moderator który wprowadza ludzi w błąd Gratulacje !

Opublikowano

Tylko hejt ze strony xPolish ponieważ robił multikonta i stracił pliki.

Ty sie kolego nie udzielaj, w boku pracujesz za przeproszeniem ssiesz :)

1 rzecz to nie robilem multi kont tylko mam unlockowany adres ip czyli publiczny, kazda osoba z Wa-wy i okolic ktora posiada router podlaczony pod spota NetiaHost ma ten sam ;) Takze Na kolana i liz ;)

W dodatku tak zajebista linia startowa... 64 mb ramu na 10 slotow dajecie :)

Opublikowano

Ty sie kolego nie udzielaj, w boku pracujesz za przeproszeniem ssiesz :)

1 rzecz to nie robilem multi kont tylko mam unlockowany adres ip czyli publiczny, kazda osoba z Wa-wy i okolic ktora posiada router podlaczony pod spota NetiaHost ma ten sam ;) Takze Na kolana i liz ;)

W dodatku tak zajebista linia startowa... 64 mb ramu na 10 slotow dajecie :)

Jestem właścicielem nie pracuje w boku :) , Twoja kultura osobista jest tak wysublimowana iż wzkauje na to że masz nie więcej niż 14 lat. Wiesz poza adresem IP mój kolego zostawiasz też id swojego komputera także skończ z bajkami, 64 mb to było per slot mój drogi :) Teraz jest 150mb per slot a dla serwerów płatnych wkrótce będzie 300mb per slot :) Zalety 256Gigowych maszyn :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...