Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 4 !

Gapciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jak będzie sezon 4 to kazdy będzie musiał rozegrać znowu 10 gier ? Czy jak ktoś ma teraz np. Platyne 1 i będzie sezon 4 to on będzie musiał zagrać 10 meczy ? i jak je przegra to spadnie do broznu ?troszke nie fair co nie ? ; > Gram jeden sezon więc nie wiem,prosze o fajne odpowiedzi to dam lajka xD

Opublikowano

Pewnie bedzie cos w podobie jak s3, czyli srednia startowego mmr + te ktore bedziesz posiadac przy rozpoczeciu s4. I tak, bedzie trzeba znow rozegrac 10gier po ktorych przydzieli Cie do dywizji.

sstwc.jpg

Opublikowano

Na poczatku s3 bylocjeszcze elo. I Ci co mieli np. Silver to nie zaczynali z 1200 tylko 1350 ( jesli sie myle to prosze mnie poprawic ). Bedzie trzeba znowu rozegrac 10 meczy i na pewno jak ktos jest z platyny to musi miec jakos latwiej zeby sie tam dostac

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Wg mnie nie będzie rozgrywania pierwszych 10 meczy , będzie się zostawało ,a dla słabszym moze zrestatują , nie wiadomo co riot wymyśli .

Opublikowano

Rozgrywanie pierwszych 10 meczy było z tego względu że wprowadzono nowy system. Podejrzewam że będzie tak jak z elo czyli zaczniemy już z od jakiegoś poziomu i nie będzie potrzeby rozgrwania 10 meczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rozgrywanie pierwszych 10 meczy było z tego względu że wprowadzono nowy system. Podejrzewam że będzie tak jak z elo czyli zaczniemy już z od jakiegoś poziomu i nie będzie potrzeby rozgrwania 10 meczy.

Głupoty pierdolisz, ja w s2 miałem silver i odrazu jak wsadzili nowy system lig byłem w silver 5

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

moim zdaniem mecz eliminacyjne będą, aczkolwiek ich wynik będzie łączył się z twoimi osiągnięciami w s3

np. jak masz teraz platynę, to w s4 jeśli np wygrasz 8/10 to wpadniesz np. do platyny, jeśli wygrasz 5/10 to gold a np 2/10 to silver

poprostu mecze będą, ale w zależności od twojego mmr będą mniej znaczące niż w s3

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

moim zdaniem mecz eliminacyjne będą, aczkolwiek ich wynik będzie łączył się z twoimi osiągnięciami w s3

np. jak masz teraz platynę, to w s4 jeśli np wygrasz 8/10 to wpadniesz np. do platyny, jeśli wygrasz 5/10 to gold a np 2/10 to silver

poprostu mecze będą, ale w zależności od twojego mmr będą mniej znaczące niż w s3

akurat zawsze to zanizaja i slusznie, jak masz platyne w s3 to w nastepnym mysle ze po 10 winach gold 1 bedzie.

Ale resetowac musza na 100% , boostowanym bedzie wyswietlac ich prawdziwy braz, badz zaplaca jeszcze raz za boostowanie ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Według mnie przydziela cie tam gdzie zaslugujesz, a nie gdzie jestes, bo czasami ludzie w diamond 5 boostowali sobie a potem caly czas przegrywali i graja z brazami to na przyklad cofnie ich do tego co zasluguja ( jak graja z brazami to do brazu ) ( mimo wszystko, bardzo trudno na diamond 5 grac z brazami naprawde musialbys wszytko przegrywac )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...